© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta Çok Sayıda Sahte Altın ve Dolar Ele Geçirildi

Esenyurt’ta sahte altın ve dolar işi yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu kişilere ve evlerine yapılan operasyonda 156 bin sahte dolar ve binlerce altın ele geçirildi.

Esenyurt Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri şüphe üzerine durduğu araçta sorguladıkları yabancı uyruklu Hamit H. (26) ve Muhammet S.(25) isimli iki kişiden sahte altın dolar işi yaptıkları itiraf ettiler. Ekipler bunu üzerine soruşturma kapsamında Esenyurt Yeşilkent ve Gökevler Mahallesi’ndeki sitelerde bulunan 3 eve operasyon düzenleyerek baskın yaptılar.

Çok Sayıda Sahte Altın Ele Geçirildi

Düzenlenen operasyonda  Hüseyin E. , Arif El Muhammet E. Haysem E., Faris H., Ahmet E., Mohammad A., İbrahim A., Ahmet Mohammad A, ve Kusay C, isimli şüphelileri gözaltına aldı. Ekipler, şüpheliler üzerinde ve evlerinde 4 bin 225 adet sahte altın, 480 adet sahte sikke, 156 bin sahte dolar, sahte altın tartımında kullanılan hassas terazi ve sahte paraların üzerinde kullanılan sıvı ele geçirildi. Bunun üzerine şüpheliler mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet Muhammet A. savcılık talimatıyla serbest bırakılırken diğer şüphelilerin de haklarında işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla yine serbest bırakıldığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta sokağa konulan kapan, uyanık sürücüleri durduramadı!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurthaberleri.com haber sitemizin gündeme getirdiği ve sık sık kazaların meydana geldiği o sokağa kapan koyuldu. Ters yöne girişi engellemek için sokağa konulan kapan, sürücüleri durduramadı. Kapan engelini aşmak için dakikalarca uğraşan ve paspas yardımıyla geçen gençler kameraya yansıdı.

Esenyurt’ta 2 çocuk babası adam evinde ölü bulundu!

Esenyurt’ta 37 yaşındaki 2 çocuk babası Eyüp Çevik, marketten eve dönen eşi tarafından evde ölü bulundu.

Başkan Özer’den Kreş ve Kent lokantası müjdesi

İlke TV’de Dilek Odabaş ile "Konuşma Zamanı" programına konuk olan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede hayata geçireceği projelerini anlatarak, ilk 100 gün içinde Esenyurt’a yeni kreşler ve kent lokantaları kazandıracağını söyledi.

Esenyurt'ta kadın hırsızlık çetesi kamerada

Esenyurt’ya bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar kameralara yakalandı.

Esenyurt'ta 2 kişi silahlı saldırıya uğradı!

Esenyurt'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta bina önüne çöp bırakılmasından bıkan apartman sakinleri, pankart asarak tepki gösterdi

Esenyurt’ta apartmanlarının önüne mahalleli tarafından devamlı çöp bırakılmasından bıkan bina sakinleri, ‘İnsan olun. Çöp atmayın. Çöplük 200 metre ileride’ yazılı büyük bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

TÜM HABERLER