© Esenyurt Haberleri

Fren yerine gaza basan kadın sürücünün kullandığı otomobil çatıya uçtu

Beykoz'da fren yerine gaza bastığı iddia edilen kadın bir sürücünün kullandığı otomobil, gecekondunun çatısına uçtu. Kadın sürücü kazadan burnu bile kanamadan kurtulurken, gecekonduda yaşayan Zeliha Sıvıç, "Kıyamet kopuyor sandım. Kızıma sarıldım" şeklinde konuştu.

Çubuklu Mahallesi Dutluk Sokak içerisinde 34 BE 9659 plakalı otomobilini park etmeye çalışan İlknur Şenoğlu, iddiaya göre fren yerine gaza basınca sokak içerisinde bulunan bir gecekondunun çatısına uçtu. Sürücü İlknur Şenoğlu, kazadan şans eseri yara kurtulurken, çatının sağlam olması ve otomobilin çatıda sabit kalması olası bir tehlikeyi de önledi.

Kazanın olduğu sırada gecekonduda yaşayan Zeliha Sıvıç, "Çocuklara yemek yapıyordum. Sesi duyunca kıyamet koptu zannettim. Ev başıma geçiyor, eyvah dedim öldük. Kızım vardı, ağlıyordu ona sarıldım. Elim, dişim kilitlendi, bir saat kendime gelemedim" şeklinde konuştu.

Otomobilinin kurtarılmasını izleyen sürücüsü İlknur Şenoğlu ise basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Otomobil olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin aldığı tedbirin ardından olay yerine gelen çekici ile bulunduğu yerden çıkarıldı.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta aday olamadı Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde AKP’nin Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olan Metin Toprak, Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yenidoğan' şebekesine operasyon Esenyurt’ta sıçradı

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı..

İstanbul'da çöl tozundan en çok etkilenen ilçe belli oldu

Afrika'dan gelen çöl tozu megakent İstanbul'u da sardı. Bakanlık verilerine göre en çok etkilenen ilçeler belli oldu.

Emeklilere zam yapılıp yapılmayacağını bakan açıkladı

Emeklinin ara zam ya da seyyanen zam beklentisi suya düştü. Temmuzda masaya yatırılacağı açıklanmıştı ama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Işıkhan, emeklilere ara zam yapılmayacağını söyledi. Böylece emekli sadece enflasyon farkını alacak. Bahar geçecek, yaz geçecek emekli kışa "belki ara zam" alırız diye bekleyecek

YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), 31 Mart'taki yerel seçim sonuçlarına itiraz mesaisi sürüyor. Kurul; Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini reddetti.

Ramazan Bayramı mesajları

Bayramı bayram yapan birlikte olmaktır. Mutluluğu, sevgiyi birlikte paylaşmaktır. Her bayram aynı heyecanla beklenir, aynı sevinçle yaşanır. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramlar da var elbet. Ne kadar uzak olsak da kalbimiz hep onların yanında olur. Bayramınızı Kutluyoruz..

TÜM HABERLER