© Esenyurt Haberleri

Küçükçekmece'de feci kaza: 1 ölü

E-5 Karayolu Sefaköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

E-5 Karayolu Avcılar istikameti Sefaköy mevkiinde meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 00.30 sıralarında Avcılar istikametine ilerlemekte olan Nuhan K. yönetimindeki 34 ER 4444 plakalı otomobil aynı istikamette seyir halinde olan 34 ZT 5143 plakalı araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Mustafa K. yönetimindeki 34 ZT 5143 plakalı otomobil takla atarak refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Takla atan otomobil içerisinde bulunan sürücü Mustafa K. olduğu yerde sıkışırken Nuhan K.’nın kullandığı araç ise orta refüje çıkarak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri çalışma başlattı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan Mustafa K.’yı kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücüye olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa K.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü Nuhan K.’nın ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Kazayı görerek yardım için olay yerine gelen bir vatandaş,’’ Geldiğimizde araçlar bu vaziyetteydi. Otomobil içerisindeki sürücü arkaya fırlamıştı. İlk geldiğimizde nabzı atıyordu. Ancak kurtaramadık. Lüks otomobilde ise iki kişi vardı. Bir süre sonra itfaiye ve ambulans olay yerine geldi. Çıkarmaya çalıştık. Kurtaramadık maalesef’’ ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta aday olamadı Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde AKP’nin Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olan Metin Toprak, Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yenidoğan' şebekesine operasyon Esenyurt’ta sıçradı

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı..

İstanbul'da çöl tozundan en çok etkilenen ilçe belli oldu

Afrika'dan gelen çöl tozu megakent İstanbul'u da sardı. Bakanlık verilerine göre en çok etkilenen ilçeler belli oldu.

Emeklilere zam yapılıp yapılmayacağını bakan açıkladı

Emeklinin ara zam ya da seyyanen zam beklentisi suya düştü. Temmuzda masaya yatırılacağı açıklanmıştı ama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Işıkhan, emeklilere ara zam yapılmayacağını söyledi. Böylece emekli sadece enflasyon farkını alacak. Bahar geçecek, yaz geçecek emekli kışa "belki ara zam" alırız diye bekleyecek

YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), 31 Mart'taki yerel seçim sonuçlarına itiraz mesaisi sürüyor. Kurul; Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini reddetti.

Ramazan Bayramı mesajları

Bayramı bayram yapan birlikte olmaktır. Mutluluğu, sevgiyi birlikte paylaşmaktır. Her bayram aynı heyecanla beklenir, aynı sevinçle yaşanır. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramlar da var elbet. Ne kadar uzak olsak da kalbimiz hep onların yanında olur. Bayramınızı Kutluyoruz..

TÜM HABERLER