© Esenyurt Haberleri

'Yaşam Koçunuz' Esenyurt'ta

'Sağlıklı yaşa hayata gülümse' sloganıyla yola çıkan karabatak ailesi İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Esenyurt’ta sağlık yaşıyorum, yaşatmaya vesile oluyorum diyerek adres gösterdi.

Yaklaşık iki yıla aşkın Esenyurt’un yaşam koçluğunu üstlenen karabatak ailesi büyük ilgi görüyor.  Uluslararası bağımsız Distribütör Hacı Bayram Karabatak; sağlıklı beslenme konusunda tüyolar verdi. Karabatak şunları söyledi. Sağlıklı yaşıyorum yaşatmaya vesile oluyorum kilolar bizim kaderimiz değildir. Sağlıklı bir dünya için tüm hastalıklara son vermek için çabalıyorum.

Doğan güneş batmaya, batan güneş umutlarla doğar

 Kalitenin ve güvenin adresi Esenyurt besleme kulübüdür. Sağlığınıza ayıracak zamanınız yoksa gün gelecek kazandığınız paralar sağlığınıza yetmeyebilir.  Beslememe kulübü kelime anlamı tamamen doğal ve bitkisel yaşam anlamlarından meydana gelmektedir. Sloganlarımda da belirttiğim gibi sağlıklı yaşayalım ve hayata gülümseyelim.   Doğan güneş batmaya, batan güneş umutlarla doğar, hayallerimiz hep doğan güneş olsun ülkemin güzel insanlarına dedi.

Adres: İnönü Mah.353.Sok. No 39 daire:4 tabela Esenyurt / İstanbul

İletişim;  Hacı Bayram Karabatak 0553 352 64 68/ 0530 348 55 86

 

İlginizi Çekebilir

Sebahat Teyzeden Başkan Özer'e anlamlı sözler

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tek başına yürümekte zorlanan ve kendisinden baston talebinde bulunan 76 yaşındaki Sebahat Pelin’in isteğini karşıladı. Sebahat teyzeyi evinde ziyaret eden Başkan Özer, anneler gününü kutlayarak ona baston hediye etti.

Esenyurt'ta 2 motorcu terör estirdi! Evlere ve arabalara ateş açtılar

Esenyurt'ta gece yarısı 2 motorcu terör estirdi. Motorlular sokak ortasında evlere ve arabalara ateş açtı.

Başkan Efrail Çifci güven tazeledi

İstanbul Ardahan Kültür Evi'nin 12 Mayıs 2024 Pazar günü gerçekleşen 9'ncu genel kurulunda mevcut başkan, Efrail Çifçi tek liste ile yeniden Kültür Evi Başkanı oldu.

Esenyurt'ta "Yan baktın" kavgasında silahlar konuştu!

Esenyurt’ta iddiaya göre yan bakma nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt’ta Elektrik hattında patlama: 1 yaralı

Bir binanın çatı katına inşaat malzemesi taşıyan vinç yüksek gerilim hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen statik elektrik sonucu yer altında bulunan elektrik hattında patlama meydana geldi.

Başkan Özer yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü aldı. Sahnede yaptığı konuşmada sanata ve spora katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, hedefinin Esenyurt’u, kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek olduğunu söyledi.

TÜM HABERLER