© Esenyurt Haberleri

Deniz Center’dan Ardahan'da Kamu Kurumlarına Ücretsiz Bilişim Desteği

Ardahan’nın tanınmış işadamı Deniz Center Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Suat Işıklı, Korona virüs ile mücadele süresince Ardahan’da hizmet veren bütün kamu kurumlarına iletişim ve güvenlik sistemlerindeki teknik arızalarına ücretsiz destek vereceklerini açıkladı.

Işıklı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. Korona virüs ile mücadele sürecinde öncelikle herkesi tedbirli ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Zorunlu bir işimiz olmadığı sürece evde kalıp tedbirlerimizi en üst düzeye çıkarmak herkesin vatandaşlık görevidir. Hz. Mevlana’nın da söylediği gibi “Akıl sonradan ah çekmek için değil, düşünüp tedbir almak içindir”.

Deniz Center firması olarak her türlü tedbirimizi en üst düzeye çıkarıp işimiz gereği, korona virisü ile mücadele sürecinde evde kalamayıp kurumlardan acil bir arıza gelmesine karşılık, saha teknik ekibimiz işinin başındadır.  Bu zorlu süreçte bizimde katkımız olsun diye talep edilmesi durumunda, Ardahan Merkez ve İlçelerindeki kamu kurumlarının iletişim ve güvenlik sistemlerindeki teknik arızalarına ücretsiz destek verilecektir.

Yaşadığımız ekonomik sıkıntıların yoğun olduğu bu süreçte bir takım ekonomik tedbirlerde  aldık. Fakat bu tedbirlerimizde işten personel çıkarma gibi bir durum söz konusu değildir. Bizleri bu günleri taşıyan değerleri personelimizin, işimiz olmasa dahi öz sermayemizden maaşlarını karşılayarak bu zorlu süreci hep birlikte geçirmeye çalışacağız. Herkesi sağlıklı iyi günler dilerim. DENİZ CENTER/MEHMET SUAT IŞIKLI

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta aday olamadı Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde AKP’nin Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olan Metin Toprak, Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yenidoğan' şebekesine operasyon Esenyurt’ta sıçradı

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı..

İstanbul'da çöl tozundan en çok etkilenen ilçe belli oldu

Afrika'dan gelen çöl tozu megakent İstanbul'u da sardı. Bakanlık verilerine göre en çok etkilenen ilçeler belli oldu.

Emeklilere zam yapılıp yapılmayacağını bakan açıkladı

Emeklinin ara zam ya da seyyanen zam beklentisi suya düştü. Temmuzda masaya yatırılacağı açıklanmıştı ama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Işıkhan, emeklilere ara zam yapılmayacağını söyledi. Böylece emekli sadece enflasyon farkını alacak. Bahar geçecek, yaz geçecek emekli kışa "belki ara zam" alırız diye bekleyecek

YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), 31 Mart'taki yerel seçim sonuçlarına itiraz mesaisi sürüyor. Kurul; Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini reddetti.

Ramazan Bayramı mesajları

Bayramı bayram yapan birlikte olmaktır. Mutluluğu, sevgiyi birlikte paylaşmaktır. Her bayram aynı heyecanla beklenir, aynı sevinçle yaşanır. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramlar da var elbet. Ne kadar uzak olsak da kalbimiz hep onların yanında olur. Bayramınızı Kutluyoruz..

TÜM HABERLER