© Esenyurt Haberleri

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer oldu

Türkiye'nin en büyük ilçesi Esenyurt'ta CHP ve DEM Parti'nin 'kent uzlaşısı' ile aday gösterdiği Prof. Dr. Ahmet Özer Esenyurt Belediyesinin yeni başkanı oldu.

Resmi olmayan sonuçlara göre, 227 bin 608 oy alarak Esenyurt Belediye Başkanı olan Özer’in aldığı oy oranı da yüzde 49.04 oldu.  

 

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖZER KİMDİR?

Ahmet Özer, 1960 yılında Van'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi, Van Eğitim Enstitüsü ve Çukurova Üniversitesi olmak üzere üç üniversitede sosyoloji/felsefe, işletme, eğitim bilimleri alanlarında bir lisans, iki önlisans bitiren Özer, 1991-1997 yılları arasında GAP Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüttü. Özer, üniversite yaşamında rektör yardımcılığı, kurucu dekanlık, dekanlık, bölüm başkanlığı, merkez müdürlüğü, senato üyeliği ve üniversite yönetim kurulu üyeliği ve ana bilim dalı başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Türkiye -Irak İş İnsanları Derneği (TISİAD) Bilim Kurulu Başkanı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Cemevi, İçel Sanat Kulübü (İSK) Danışma Kurulu, Van Dernekler Federasyonu Onur Kurulu ve Danışma Kurulu, Van Vakfı Bilim Kurulu Başkanı ve Erciş Vakfı, Sosyoloji Derneği ve Eğitim-Sen üyesi olan Özer, üç dil bilmektedir. Özer, evli ve 2 çocuk babasıdır.    

İlginizi Çekebilir

Avcılar’da Eski kocasını sokak ortasında başından ve bacağından bıçakladı!

Avcılar'da, Doğan Y., sokak ortasında kavga ettiği eski eşi Ö.Y. tarafından başından ve bacağından bıçakla yaralandı. Yaralı Doğan Y. ve beraberindeki E.Ç. isimli kadın, Ö.Y.'yi yere yatırdı. Ö.Y.'nin yardım isteyen çığlıkları ve olayın ardından yaşananlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Eski eşini yaralayan Ö.Y., adliyeye sevk edildi.

Esenyurt'ta acı manzara: Sürücü kaçtı, motosikletli öldü!

Esenyurt'ta motosikletle işe giden Bayram Örs (44) kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Esenyurt’ta boşanma aşamasındaki çift sokak ortasında birbirine girdi

Esenyurt’ta boşanma sürecindeki çift, sokakta kavgaya tutuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırdı.

Sebahat Teyzeden Başkan Özer'e anlamlı sözler

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tek başına yürümekte zorlanan ve kendisinden baston talebinde bulunan 76 yaşındaki Sebahat Pelin’in isteğini karşıladı. Sebahat teyzeyi evinde ziyaret eden Başkan Özer, anneler gününü kutlayarak ona baston hediye etti.

Esenyurt'ta 2 motorcu terör estirdi! Evlere ve arabalara ateş açtılar

Esenyurt'ta gece yarısı 2 motorcu terör estirdi. Motorlular sokak ortasında evlere ve arabalara ateş açtı.

Başkan Efrail Çifci güven tazeledi

İstanbul Ardahan Kültür Evi'nin 12 Mayıs 2024 Pazar günü gerçekleşen 9'ncu genel kurulunda mevcut başkan, Efrail Çifçi tek liste ile yeniden Kültür Evi Başkanı oldu.

TÜM HABERLER