© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı

Otomobiliyle, ara sokakta bir çocuğa çarptıktan sonra kaçan 18 yaşındaki sürücü, polis ekiplerinin müdahalesi ile yakalandı.

Esenyurt'ta Örnek Mahallesi'nde ailesinden habersiz şekilde aldığı otomobil ile gezmeye başlayan 18 yaşından küçük sürücü, ara sokakta bir çocuğa çarptı.

Kaza sonrası aracın çarptığı çocuk, hafif şekilde yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri aracın çarptığı çocuğu hastaneye kaldırırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇTI

Küçük yaştaki sürücü, polis ekiplerinin geldiğini görünce otomobile binip kaçmaya başladı. Polis ekipleri ile küçük çocuk arasında kovalamaca başladı.

Erzurum kongre caddesi üzerinde yaklaşık 500 metre sonra polis ekipleri kendi araçlarıyla, çocuğun aracına çarparak durdurdu.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Kaçan çocuk, polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Çocuğun yakalanmasının ardından yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

"ARA SOKAKTA KÜÇÜK BİR ÇOCUĞA ÇARPMIŞ"

Yaşananları anlatan Kadir Kelek, "Evde oturuyordum. Polisin bağırdığını duydum. Camdan baktım ki arabamın önünde bir polis bir de sivil araç var. Aracım park halindeydi zaten. Ara sokakta küçük bir çocuğa çarpmış. Kaçarken geliyor burada kaza oluyor." dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Özer’den Kreş ve Kent lokantası müjdesi

İlke TV’de Dilek Odabaş ile "Konuşma Zamanı" programına konuk olan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede hayata geçireceği projelerini anlatarak, ilk 100 gün içinde Esenyurt’a yeni kreşler ve kent lokantaları kazandıracağını söyledi.

Esenyurt'ta kadın hırsızlık çetesi kamerada

Esenyurt’ya bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar kameralara yakalandı.

Esenyurt'ta 2 kişi silahlı saldırıya uğradı!

Esenyurt'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta bina önüne çöp bırakılmasından bıkan apartman sakinleri, pankart asarak tepki gösterdi

Esenyurt’ta apartmanlarının önüne mahalleli tarafından devamlı çöp bırakılmasından bıkan bina sakinleri, ‘İnsan olun. Çöp atmayın. Çöplük 200 metre ileride’ yazılı büyük bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

Togay Çoban, İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı

AK Parti Esenyurt Grup Başkanvekili Togay Çoban, sosyal medya hesabında İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı.

Esenyurt’ta kaza sonrasında ortalık boks ringine döndü

Esenyurt’ta bir motosikletli ile otomobil sürücüsü birbirlerini görerek frene bassa da kazadan kurtulamadı. Olay sonrasında başlayan tartışma kavgaya dönerken, otomobil sürücüsü kask takan motosikletliyi yumruklamaya başladı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER