© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta darp edilen kadın, kocasının aracını parçaladı

Kocası tarafından darp edildiği iddia edilen kadın, öfkesini eşinin arabasından çıkardı. Yerden aldığı taşla dakikalarca arabaya zarar veren kadının o anları, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt ilçesinde iddialara göre eşi tarafından darp edilen bir kadın, sinir krizi geçirerek kocasının arabasına saldırdı.

Eşinin uzaklaşmasını fırsat bilen kadın, yerden aldığı taş ile dakikalarca park halindeki arabaya zarar verdi.

Çevredeki vatandaşların duruma müdahale etmesi üzerine kadın, “Polisi arayın, sakın siz karışmayın.” diyerek tepki gösterdi.

O ANLAR KAMERADA

Bir süre sonra öfkesinin azalmasıyla kadın, olay yerinden uzaklaştı.

Kadının saldırdığı arabaysa çekici yardımı ile kaldırıldı.

Yaşanan o anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

“DAYAK YEMİŞTİ HERHALDE”

Olay anlarını anlatan esnaf Bülent Erdal, “Kadın geldi, ‘Polis çağırın’ dedi. Polis gelmeden önce kadını zaten sakinleştiremedik. Polisi aradık. Dayak yemişti herhalde. Araca taşlar fırlatmaya başladı. Sakinleştiremedik, durmadı. Ondan sonra polis ekiplerini çağırdık. Durdurmaya çalıştık ama durmadı. Arabanın arka camına, ön camına, kaputuna, aynalarına her tarafına taşlarla vurmaya başladı. Biz araya girmeye çalıştığımızda, ‘Polisi arayın’ dedi. Meğerse eşiymiş. Eşinden dayak yemiş. Araçtan indi, köpeğini aldı diğer tarafa doğru gitti. Eşi gidince, araca saldırmaya başladı.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Özer’den Kreş ve Kent lokantası müjdesi

İlke TV’de Dilek Odabaş ile "Konuşma Zamanı" programına konuk olan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede hayata geçireceği projelerini anlatarak, ilk 100 gün içinde Esenyurt’a yeni kreşler ve kent lokantaları kazandıracağını söyledi.

Esenyurt'ta kadın hırsızlık çetesi kamerada

Esenyurt’ya bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar kameralara yakalandı.

Esenyurt'ta 2 kişi silahlı saldırıya uğradı!

Esenyurt'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta bina önüne çöp bırakılmasından bıkan apartman sakinleri, pankart asarak tepki gösterdi

Esenyurt’ta apartmanlarının önüne mahalleli tarafından devamlı çöp bırakılmasından bıkan bina sakinleri, ‘İnsan olun. Çöp atmayın. Çöplük 200 metre ileride’ yazılı büyük bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

Togay Çoban, İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı

AK Parti Esenyurt Grup Başkanvekili Togay Çoban, sosyal medya hesabında İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı.

Esenyurt’ta kaza sonrasında ortalık boks ringine döndü

Esenyurt’ta bir motosikletli ile otomobil sürücüsü birbirlerini görerek frene bassa da kazadan kurtulamadı. Olay sonrasında başlayan tartışma kavgaya dönerken, otomobil sürücüsü kask takan motosikletliyi yumruklamaya başladı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER