© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta kadın cinayeti: Tartıştığı karısını defalarca bıçakladı!

Esenyurt ‘ta bir kişi yasadıkları dairede tartıştığı karısını boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli gözaltına alınırken, ailenin 4 yaşlarındaki çocuğu koruma altına alındı.

Olay, Hürriyet Mahallesi Barış Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın bodrum katında 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi yaşadıkları dairede henüz bilinmeyen bir sebeple karısıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine koca, karısını boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUK KORUMA ALTINDA

Tartışma seslerini duyan komşularının haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kadının öldüğü belirlendi. Polis, şüpheli kocayı gözaltına alarak emniyete götürdü. Ailenin 4 yaşlarındaki çoğunu polis tarafından koruma altına alındı. Çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri olayın gerçekleştiği bodrum katında uzun süre inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından kadının cenazesi İstanbul Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili konuşan bir kişi, bağrışma seslerini duyduklarını müdahale etmek için daireye gittiklerinde ise kapıyı açan kimsenin olmadığını söyledi. Daha sonra adamın karısını öldürdüğünü öğrendiklerini ve polise bildirdiklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Özer’den Kreş ve Kent lokantası müjdesi

İlke TV’de Dilek Odabaş ile "Konuşma Zamanı" programına konuk olan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede hayata geçireceği projelerini anlatarak, ilk 100 gün içinde Esenyurt’a yeni kreşler ve kent lokantaları kazandıracağını söyledi.

Esenyurt'ta kadın hırsızlık çetesi kamerada

Esenyurt’ya bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar kameralara yakalandı.

Esenyurt'ta 2 kişi silahlı saldırıya uğradı!

Esenyurt'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta bina önüne çöp bırakılmasından bıkan apartman sakinleri, pankart asarak tepki gösterdi

Esenyurt’ta apartmanlarının önüne mahalleli tarafından devamlı çöp bırakılmasından bıkan bina sakinleri, ‘İnsan olun. Çöp atmayın. Çöplük 200 metre ileride’ yazılı büyük bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

Togay Çoban, İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı

AK Parti Esenyurt Grup Başkanvekili Togay Çoban, sosyal medya hesabında İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı.

Esenyurt’ta kaza sonrasında ortalık boks ringine döndü

Esenyurt’ta bir motosikletli ile otomobil sürücüsü birbirlerini görerek frene bassa da kazadan kurtulamadı. Olay sonrasında başlayan tartışma kavgaya dönerken, otomobil sürücüsü kask takan motosikletliyi yumruklamaya başladı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER