© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta yürürken 2'nci kattan başına cam düştü

Okula çocuğunu götüren annenin başına 2’nci kattaki dükkandan cam düştü. Neye uğradığını şaşıran kadının hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Esenyurt’ta Gül Çetin (25) isimli kadın cadde üzerinde 7 yaşındaki çocuğunu okula götürürken, ölümle burun buruna geldi.

2’nci kattaki dükkânın camı üzerine düşmesiyle sesi duyan çevredeki vatandaşlar kadının üzerinde duran camı kaldırıp yardımcı oldu.

BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Bir anlık bilinci kaybolan kadın, esnaf tarafından araçla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan ancak başına dikişler atılan kadın taburcu edildi.

"CAM TAKILIRKEN DÜŞMÜŞ"

Olayı gören çevredeki bir esnaf büyük bir ses duyduklarını söyleyerek, "Kadın camın altındaydı çıkardım kadını. Ambulans bekledik bir süre gelmeyince kadını arabaya bindirdik götürdüler. İlk başta bir şeyi yoktu kadının ama sonradan kafasından bayağı bir kan geldi" dedi.

Görgü tanığı bir başka esnaf ise kadının durumunun iyi olduğunu söyleyerek, "Cam takılırken aşağıya düşmüş" diye konuştu.

İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

Yapılan çalışmada, camın düştüğü iş yerinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı. Çanta imalathanesinin sahibi Enes D., polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ruhsatsız iş yeri ise olay yerine çağrılan zabıta ekiplerince mühürlendi.

"BRANDA OLMASA KADIN GİTMİŞTİ"

Olayı gören vatandaşlardan biri ise, “Kapıya çıktım. 5 dakika bekledim. Cam yukarıdan geldi. Brandaya çarptı. Branda olmasa kadın gitmişti. Aldı hastaneye götürdü" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta sokağa konulan kapan, uyanık sürücüleri durduramadı!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurthaberleri.com haber sitemizin gündeme getirdiği ve sık sık kazaların meydana geldiği o sokağa kapan koyuldu. Ters yöne girişi engellemek için sokağa konulan kapan, sürücüleri durduramadı. Kapan engelini aşmak için dakikalarca uğraşan ve paspas yardımıyla geçen gençler kameraya yansıdı.

Esenyurt’ta 2 çocuk babası adam evinde ölü bulundu!

Esenyurt’ta 37 yaşındaki 2 çocuk babası Eyüp Çevik, marketten eve dönen eşi tarafından evde ölü bulundu.

Başkan Özer’den Kreş ve Kent lokantası müjdesi

İlke TV’de Dilek Odabaş ile "Konuşma Zamanı" programına konuk olan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede hayata geçireceği projelerini anlatarak, ilk 100 gün içinde Esenyurt’a yeni kreşler ve kent lokantaları kazandıracağını söyledi.

Esenyurt'ta kadın hırsızlık çetesi kamerada

Esenyurt’ya bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar kameralara yakalandı.

Esenyurt'ta 2 kişi silahlı saldırıya uğradı!

Esenyurt'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta bina önüne çöp bırakılmasından bıkan apartman sakinleri, pankart asarak tepki gösterdi

Esenyurt’ta apartmanlarının önüne mahalleli tarafından devamlı çöp bırakılmasından bıkan bina sakinleri, ‘İnsan olun. Çöp atmayın. Çöplük 200 metre ileride’ yazılı büyük bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

TÜM HABERLER