Halis Kahriman'dan Amedspor'a anlamlı destek..
SPORDiyarbakır temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler, tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselerek büyük bir başarıya imza attı. Bu tarihi yükseliş, sadece Diyarbakır’da değil, İstanbul Esenyurt’ta da coşkuyla kutlandı.
Türk futbolunda dikkat çeken bir başarıya imza atan Amed Sportif Faaliyetler, tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazandı. Diyarbakır’da bayram havası estiren bu tarihi gelişme, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde de büyük yankı uyandırdı.
Esenyurt’ta yaşayan Amedspor taraftarları sokaklarda kutlama yaparken, dikkat çeken bir destek de siyaset cephesinden geldi. Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Halis Kahriman, Amedspor’un başarısını farklı bir şekilde kutladı.
Kahriman, holding binasına Amedspor’un renklerini yansıtarak E-5 Otoyolu’nda dikkat çeken bir görsel oluşturdu. Yapılan bu jest kısa sürede sosyal medyada da geniş yankı buldu.
“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”
Başkan Halis Kahriman yaptığı açıklamada,
“Sözümüzü tuttuk! E-5 Otoyolu Amedspor bayraklarıyla aydınlanıyor... Tebrikler Amedspor” ifadelerini kullandı.
ESENYURT’TA COŞKU BÜYÜKTÜ
Amedspor’un Süper Lig’e yükselmesi, Esenyurt’ta yaşayan Diyarbakırlı vatandaşlar başta olmak üzere geniş bir kesim tarafından coşkuyla karşılandı. İlçede gece boyunca süren kutlamalar, renkli görüntülere sahne oldu.
Amedspor’un Süper Lig’e yükselişi sadece sportif bir başarı değil, aynı zamanda Türkiye’nin dört bir yanındaki taraftarları bir araya getiren güçlü bir sosyal etki yarattı. Esenyurt’ta E-5’e yansıyan bu görüntüler ise, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.
İlginizi Çekebilir
Efsane başkan, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü’nde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlık için adaylığını açıkladı.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final Heyecanı Zirvede
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final rövanş karşılaşmaları, yarın ve 6 Mayıs Çarşamba günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Bu kritik mücadelelerin ardından finale yükselen takımlar netlik kazanacak.
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında görev yapacak hakemler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. Haftanın en kritik karşılaşması olan Galatasaray–Fenerbahçe derbisinin hakemi de netleşti.
Erzurumspor FK, Trendyol Süper Lig’de
Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında Bodrum FK, sahasında Erzurumspor FK 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından mavi-beyazlılar, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek adını Süper Lig’e yazdırdı.
30’uncu haftanın Süper Lig hakemleri açıklandı
Süper Lig’in 30’uncu haftası yarın oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Haftanın maçlarında görev alacak hakemler de belli oldu.
Türkiye-Romanya maçına François Letexier düdük çalacak!
2026 FIFA Dünya Kupası Play-off turunda Türkiye ile Romanya arasında oynanacak kritik müsabakayı, Fransız hakem François Letexier yönetecek.