© Esenyurt Haberleri

İşte Esenyurt AK Parti’de ilk başvuru yapan aday adayları

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için takvim işlerken Esenyurt’ta da aday adayları netleşmeye başlıyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı için adaylık başvuru sürecinin başlamasının ardından Esenyurt’ta  başkan aday adayları belli olmaya başladı.

AK Parti'nin 31 Mart 2024'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim dönemi ve seçim takvimi çalışmaları fiilen başladı.

İŞTE AK PARTİ’DEN RESMİ BAŞVURU YAPMIŞ ESENYURT İLÇE ADAY ADAYI LİSTESİ

GAZANFER KARAKAŞ

HAMİT ÖNCÜ

HAMİT ŞAHİN

KEREM YILDIZ

MUSTAFA AKBOĞA

AV. SIRAÇ SUSUZ

SAVAŞ TAŞKIN

TOGAY ÇOBAN

Ancak kamu istifa süreci devam ettiği için Esenyurt’ta önümüzdeki günlerde yine birçok isimlerin aday adaylığı için başvuru yapması beklediği partinin kulislerinde konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir

Sebahat Teyzeden Başkan Özer'e anlamlı sözler

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tek başına yürümekte zorlanan ve kendisinden baston talebinde bulunan 76 yaşındaki Sebahat Pelin’in isteğini karşıladı. Sebahat teyzeyi evinde ziyaret eden Başkan Özer, anneler gününü kutlayarak ona baston hediye etti.

Esenyurt'ta 2 motorcu terör estirdi! Evlere ve arabalara ateş açtılar

Esenyurt'ta gece yarısı 2 motorcu terör estirdi. Motorlular sokak ortasında evlere ve arabalara ateş açtı.

Başkan Efrail Çifci güven tazeledi

İstanbul Ardahan Kültür Evi'nin 12 Mayıs 2024 Pazar günü gerçekleşen 9'ncu genel kurulunda mevcut başkan, Efrail Çifçi tek liste ile yeniden Kültür Evi Başkanı oldu.

Esenyurt'ta "Yan baktın" kavgasında silahlar konuştu!

Esenyurt’ta iddiaya göre yan bakma nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt’ta Elektrik hattında patlama: 1 yaralı

Bir binanın çatı katına inşaat malzemesi taşıyan vinç yüksek gerilim hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen statik elektrik sonucu yer altında bulunan elektrik hattında patlama meydana geldi.

Başkan Özer yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü aldı. Sahnede yaptığı konuşmada sanata ve spora katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, hedefinin Esenyurt’u, kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek olduğunu söyledi.

TÜM HABERLER