© Esenyurt Haberleri

Pazar Günü Esenyurt’ta iki önemli kongre var

Genel seçim sonrası Siyasi partiler Kongrelerini yapmaya başladı.

Esenyurt’ta yarın iki önemli kongre var. Biri Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığının kongresi, diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığının kongresi.

Pazar Günü yapılacak kongrelerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin mevcut Başkanı Metin Yazar, çalışmaları ile göz doldururken genel merkez tarafından da tek aday olarak gösterildiği bilgisi alındı.

ESENYURT'TA CHP'DE KAZAN KAYNIYOR..

CHP Esenyurt ilçe başkanlığı için iki isimin yarışacağı kongrede  Hüseyin ERGİN’i  bir hayli terletecek Reşhan Karahan'ı birçok delegenin destekleyeceği iddia ediliyor. Kulisler de ismi geçen ve kongreyi kesin kazanacağı gözü ile bakılan CHP’nin Esenyurt ilçe başkan adayı  Karahan, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Öte yandan gecen yıl yapılan Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivaline hergün katılım sağlayan İlçe Başkanı Hüseyin Ergin,  Bu yıl  katılmaması ise dikkat çekti.

BAŞKAN BOZKURT KİMİ DESTEKLEYECEK

Diğer merak edilen konu ise Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un Pazar günü yapılacak 6. Olağan kongrede kimi destekleyeceği. Esenyurthaberleri.com olarak edindiğimiz bilgiye göre Başkan Bozkurt'un tarafsız olacağı bilgisine ulaştık.

İlginizi Çekebilir

Avcılar’da Eski kocasını sokak ortasında başından ve bacağından bıçakladı!

Avcılar'da, Doğan Y., sokak ortasında kavga ettiği eski eşi Ö.Y. tarafından başından ve bacağından bıçakla yaralandı. Yaralı Doğan Y. ve beraberindeki E.Ç. isimli kadın, Ö.Y.'yi yere yatırdı. Ö.Y.'nin yardım isteyen çığlıkları ve olayın ardından yaşananlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Eski eşini yaralayan Ö.Y., adliyeye sevk edildi.

Esenyurt'ta acı manzara: Sürücü kaçtı, motosikletli öldü!

Esenyurt'ta motosikletle işe giden Bayram Örs (44) kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Esenyurt’ta boşanma aşamasındaki çift sokak ortasında birbirine girdi

Esenyurt’ta boşanma sürecindeki çift, sokakta kavgaya tutuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırdı.

Sebahat Teyzeden Başkan Özer'e anlamlı sözler

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tek başına yürümekte zorlanan ve kendisinden baston talebinde bulunan 76 yaşındaki Sebahat Pelin’in isteğini karşıladı. Sebahat teyzeyi evinde ziyaret eden Başkan Özer, anneler gününü kutlayarak ona baston hediye etti.

Esenyurt'ta 2 motorcu terör estirdi! Evlere ve arabalara ateş açtılar

Esenyurt'ta gece yarısı 2 motorcu terör estirdi. Motorlular sokak ortasında evlere ve arabalara ateş açtı.

Başkan Efrail Çifci güven tazeledi

İstanbul Ardahan Kültür Evi'nin 12 Mayıs 2024 Pazar günü gerçekleşen 9'ncu genel kurulunda mevcut başkan, Efrail Çifçi tek liste ile yeniden Kültür Evi Başkanı oldu.

TÜM HABERLER