© Esenyurt Haberleri

Tam kapanma bir hafta uzayacak mı?

Türkiye genelinde tam kapanma uygulaması devam ederken, 17 günlük kapanmanın uzatıIacağı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan açıklama geldi.

Ankara’da kapanmanın bir hafta daha uzatılabileceği konuşulmaya başlandı. İddiaya göre resmi tatil olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın çarşamba gününe denk gelmesi nedeniyle tam kapanma bir hafta daha uzatılabilir.

Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın haberine göre; Sağlık Bakanlığı'nın başta günlük pozitif vaka sayısı olmak üzere salgın süreciyle ilgili verileri takip ettiğini hatırlatan AK Partili yetkili isim “Net değil ama konuşuluyor” dedi.

TAM KAPANMA 24 MAYIS'TA MI SONA ERECEK?

19 Mayıs tatili haftasının da tam kapanma sürecine dahil edilmesiyle kapanmanın 24 Mayıs'ta sona ermesi masada.

Ana hedefin 5 binin altına düşmesi olduğunun altı çizilirken, genel eğilimin bayramdan sonra pandemi gündeminin yavaş yavaş ortadan kalkması.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY'DAN AÇIKLAMA

Söz konusu iddiaların ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan açıklama geldi.

Oktay, "Verileri görürüz değerlendiririz ama şu anda bir uzatma gündemimizde yok." dedi.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Öte yandan tam kapanmanın uzatılacağı iddiaları sosyal medyada geniş yankı buldu.

İlginizi Çekebilir

İnsan Kaynaklarının Görünmeyen Yüzü Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

İnsan kaynakları (İK) onlarca yıl boyunca öncelikle bordro, sosyal yardım idaresi ve uyumluluk gibi görevlerden sorumlu olan, kuruluşların idari omurgası olarak görülmüştür. Ancak, İK'nın bu geleneksel algısı, işletmeler üzerindeki potansiyel etkisinin tam genişliğini ve derinliğini yakalayamamaktadır.

AKOM açıkladı: Sıcaklıklar düşüyor sağanak yağmur geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) 25-28 derece aralığında seyreden sıcaklıkların bugünden itibaren 13-17 derece aralığına gerileyeceğini duyurdu. İstanbul ve çevresinde sağanak yağışların beklendiği açıklandı.

Anneler günü kutlama mesajları

14 Mayıs anneler günü münasebeti ile kutlama mesajlarınızı sayfamızda görebilirsiniz..

Meteoroloji, AKOM ve AFAD'dan peş peşe İstanbul uyarısı!

Meteoroloji, AKOM ve AFAD'dan İstanbul için peş peşe uyarılar geldi. Meteoroloji, İstanbul'un hafta sonu soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini, sıcaklıkların 10 derece civarına geleceğini belirtti. AKOM ve AFAD ise kentte soğuk ve yağmurlu hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji uyardı başta İstanbul olmak üzere Tekirdağ, Kocaeli, Balıkesir çevreleri ile İç Anadolu'nun orta ve doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri yağmurlu olacak. Yağışların Akdeniz ile Diyarbakır, Mardin ve Siirt çevrelerinde kuvvetli sağanak olması bekleniyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama ilanları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama ilanları..

TÜM HABERLER