esss

Avcılar’da dostluk kazandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar’da dostluk kazandı!
Süper Amatör Lig 8.Grup'ta haftanın en iddialı ve en keyifli maçlarında biri Avcılar Atatürk Stadyumu'nda oynandı.

Avcılar Belediye ve Feriköy karşılaşmasını haftanın en iddalı maçlardan biri kılmasının ana sebebi her iki takımında Süper Amatör Lig Klasmanına kalma yönünde eşit şanslara sahip olması bu maçın önemi en üste taşıdı. Feriköy ve Avcılar taraftaları, başkanları ve yöneticileri teknik heyet ve futbolcular herkes maça kitlenmişti. Maçta geniş güvenlik önlemleri alınırken, Beykoz - Altıntepsi maçının sonucu da bu maçın kaderini etkiliyordu. 

Avcılar’da dostluk kazandı

Beykoz'un yenilmesi halinde Avılar Feriköy'ü yendiğinde Feriköy ve Avcılar SAL Klasmana kalacak iki takım olacaktı. Beykoz Altıntepsi'yi 1-0 geçerken, Feriköy  maçın ilk yarını  2-0 yenik kapatmasına rağmen, maçı ikinci yarısında skoru önce 2-1’e daha sonra 87. Dakikada da 2-2’lik eşitliğe getirmesini bildi. Bu sonuçla  Feriköy  Süper Amatör Lig Klasmana çıkan ikinci takım oldu.

Avcılar Belediye-Feriköy maçının  skorundan daha çok konuşulan maçın bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım taraftarlarının takımlarına bağrına basması oldu. Karşılaşmanın bitimiyle birlikte tribünlerdeki Avcılar’lı taraftarlar rakip takımı alkışlarken yine aynı şekilde Şişli ebi Feriköy taraftarları da Avcılar Belediye’yi alkışladı. Feriköy’lü  futbolcular saha içerisinde taraftarları ile birlikte sevinç yumağı oluştururken, Avcıla Gençlik taraftar grubu alkışlarla rakip takımı takım otobüsüne kadar eşlik ederek uğurladı.

Avcılar’da dostluk kazandı

Haftanın en önemli maçını tribünden seyreden Avcılar Belediyesi Başkanı Handan Toprak Benli, maçtan sonra her iki takımın soyunma odalarına inerek futbolcuları tek tek kutladı. Her iki takımın futbolcuları ve yöneticilerinin bir arada bulunduğu soyunma odasında bir konuşma yapan Avcılar Belediyesi Başkanı Handan Toprak Benli; ‘İki takıma da centilmence karşılaşmayı sürdürdükleri için teşekkür ediyorum. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ''Ben sporcunun zeki, çevik, ahlaklısını severim.'' sözüne yakışan şekilde mücadele eden sporcuları tebrik ediyorum. Bugün bize burada skorun önemli olmadığını, dostluk ve kardeşliğin spor ile daha güçlü bağlar kurulabileceğini gösteren sporcularımıza ve her iki takım taraftarlarına  teşekkür ediyorum. Mağlubiyette dahi rakibini alkışlama erdemliği gösteren taraftarlarımız ve sporcularımız bize bugün çok önemli mesajlar verdiler. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Feriköy camiasına Bal Ligi yolunda başarılar diliyorum’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta market soygunu kameradaÖnceki Haber

Esenyurt'ta market soygunu kamerada

Esenyurt ve Avcılar'da Hayır Panelleri düzenlendiSonraki Haber

Esenyurt ve Avcılar'da Hayır Panelleri d...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!