esss

Başkan Alatepe; Batmanlılarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Alatepe; Batmanlılarla Buluştu
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Hafta sonunun ilk programını İstanbul Batman Kültür Evi yöneticilerine ve akil adamlarına ayırdı.

Sabah kahvaltısında Batmanlı STK yöneticileriyle bir araya gelen Alatepe, ‘Batman Kültür Evi benim önemsediğim STK’lar arasında yer alıyor. Tüm STK’lara olduğu gibi sizlere de elimizden geldiği sürece katkı sunmaya devam edeceğiz’dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz’in sahibi olduğu 5’i bir yerde tesislerinde gerçekleşen sabah kahvaltısında Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe Batmanlı hemşerileriyle buluştu. Sabah kahvaltısına Başkan Alatepe’nin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Beylikdüzü ve Büyükşehir Meclis Üyesi Seyithan İzsiz, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı adayı Kadir Çakır, iş adamı Yüksel Güven, Gazeteci-öğretim görevlisi Yavuz Kaynarca, Batman Kültür Evi yöneticileri ve akil adamları katıldı.

Batmanlıları ve Batman Kültür Evi’ni önemsediğinin altını bir kez daha çizen Başkan Alatepe, ‘Batman Güneydoğunun en önemli şehirlerinden biri. İlçemizde de 10 bine yakın Batmanlı hemşerimiz var. Ben elimden geldiğince sizlerin taleplerini yerine getirmeye çalışıyorum. Ayrıca zaman zaman yöneticilerinizle bir araya geldiğimde eleştirilerini ve tespitlerini dikkate alıyorum. Son olarak Batman Kültür Evi’nin projelendirdiği Batman ilçeleri köy okullarına kütüphane projesine destek verdik. STK’lar için Kültür Merkezimizin bulunduğu yerde tüm STK’ların bir arada olduğu bir yer inşaa ediyoruz. STK başkanlığı yapmış biri olarak sizleri önemsediğimi bilmenizi isterim’ dedi.

‘HEMŞERİLERİMİ ÖNEMSİYORUM’

Siirtli olan AK Parti Esenyurt İlçe başkanı Şenay Değer ise konuşmasında‘Hemşerilerimle bir arada olmak benim içinde çok önemli. Burada ki sinerji beni çok etkiledi. Kaliteli bir yapı oluşmuş. İnanıyorum ki buruda ki arkadaşlarımız Esenyurt’un sıkıntılarını zaman zaman tespit edip bizlerle paylaşacaklardır. Bu çalışmalar Esenyurtumuzungeleceği ve problemlerin çözümü için önem arz ediyor’ diyerek Batman Kültür Evi’ni önemsediğinin altını çizdi.

ŞAŞMAZ, ‘KALİTELİ BİR EKİP KURDUK’

Batman Kültür Evi Başkanı Burhan Şaşmaz gerçekleştirdiği selamla konuşmasında, katılımcılara teşekkür ederken, Esenyurt’ta önemli bir misyon üstlendiklerini belirtti. Şaşmaz, kısa sürede gerçekleştirdiğimiz projelerle birçok STK’dan farklı bir yol izlediğimizi söyleyebilirim diyerek sözlerini tamamladı.

BEYAZ, ‘BİZİ ONURE ETTİNİZ’

Batman Kültür Evi Başkan Vekili Gazeteci Emin Beyaz konuşmasında Batman Kültür Evi olarak gerçekleştirdikleri projeleri anlatırken, ‘Esenyurt İlçesinde farklı bir yol izliyoruz. Dedikodu yapan değil, üreten bir STK olmayı hedefliyoruz. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye huzurlarınızda ayrı teşekkür ediyorum. Ne zaman kendisine ulaşsak bizi kırmayarak dinliyor ve katkı sunuyor. Son olarak Batman ilinde 6 köy okulumuza gerçekleştireceğimiz kütüphane projemizi onayladı. Ben biliyorum ki kısa sürede Kültür Evi projemizi de hayata geçirecektir. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan  AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer'e, Gazeteci büyüğümüz öğretim görevlisi Yavuz Kaynarca'ya, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Adayı Kadir Çakır'a, İş Adamı ve aynı zamanda AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Seyithan İzsiz'e, İş Adamı Yüksel Güven'e değerli Batmanlıhemşerilerimiz ve büyüklerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYGAD oldu İGDÖnceki Haber

İYGAD oldu İGD

WhatsApp kullanıcılarına müjde!Sonraki Haber

WhatsApp kullanıcılarına müjde!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!