esss

Baydar ‘Ardahan Benim Sevdam’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Baydar ‘Ardahan Benim Sevdam’
31 Mart Yerel seçimlerine bir hafta kala AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın, Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Fırat Avşar ve partililer İl Teşkilatının düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarının sorularına cevap veren AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, Ardahanlıların elini vicdanına koyarak, bu şehirde yaşayan, bu şehre emek veren, bu şehrin kaldırımlarında kendileriyle birlikte yürüyen evladına sahip çıkacağına inancının tam olduğunu dile getirdi.

İNSANLARIMIZI ZİYARET ETMEK BİZLERİ MUTLU ETTİ

Yerel seçimlerde ev ev hane hane gezdiklerini ve daha fazla insana diyalog kurma şansı yakaladıklarını ve durumun kendilerini mutlu ettiğini anlatan Başkan Adayı Baydar, “Bazı çevreler AK Parti’de birlik ve beraberliğin olmadığından bahsediyorlar. İşte Milletvekilimiz, mevcut Belediye Başkanımız, İl Teşkilatımız ve ilçe teşkilatımız hepsi buradalar. Hepimiz kenetlenmiş bir durumdayız. Seçime 1 hafta kala AK Parti teşkilatı olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ben başladığımdan beri şunu ifade ediyorum Ardahan zaman kaybetmemelidir. Ardahan gibi gelişime açık şehirlerimizin iktidara ihtiyacı vardır. Bizim muhalefet gibi bir lüksümüz olamaz. Ardahan’da son 10 yılda belediyenin geldiği noktayı biliyoruz. Şehrimize Üniversiteden, hastaneye, bölünmüş yol çalışmalarında, Tünellere kadar birçok hizmet aldık. Söz veriyorum, kökenimiz ne olursa olsun bu şehirde yaşayan herkesin Belediye Başkanı olacağım. Burada yaşayıp vatandaşlarımızın düğününe, cenazesine katılmış, iyi gününde, kötü gününde yanında olmuş bir kardeşiniz olarak Ardahanlıların desteğini bekliyorum” dedi.

AK PARTİ’YLE ARDAHAN PROJELERE DOYACAK

Ardahan’a geçtiğimiz günlerde gelen Tarım ve Orman Bakanı ile Çevre ve Şehircilik Bakanın Ardahan’a verdiği sözleri hatırlatan Başkan Adayı Baydar, “ Ilgar Tünelinin yanında Sahara Tüneli projemize başlanılacaktır. 13 kilometre gidiş, 13 kilometre dönüş olarak planlanan Sahara Tüneli ile Ardahan’ımız Karadeniz’e bağlanacaktır. Yine Aziziye Kışlası Millet Bahçesine dönüştürülecek. Doğu Ekspresi Ardahan’a gelecek. Tren yolu, Çıldır Yukarı Cambaz köyünden geçecek, gümrük işlemleri burada yapılacak. Ardahan Kalesi ve tarihi köprü restore edilecek. Posof Ilgar Tüneli ve Aşıkşenlik Tüneli kısa zamanda hizmete sunulacak. İlçelerimizin bölünmüş duble yolları kısa sürede bitirilecek. Modern kesimhane et ve süt kurumu ile entegrasyonu sağlanıp devlet alım garantisi ile işletilmesi sağlanacak. Hayvancılık ihtisas alanları ile ilgili projelerimizle ilimize özel hibe desteği verilecek. Belediye yönetimi olarak hükümetten gerekli desteği alarak Ardahan’ımızın kalkınmasını birlikte sağlayalım. Yatırımları hızlandıralım ve Ardahan’ımızı Türkiye’nin yıldızı yapalım” diye konuştu.

ARDAHAN BENİM SEVDAM

Ardahan’da 10 yıl AK Parti İl Başkanlığı yaptığını ve kendisinden yardım isteyen herkese destek verdiğini kaydeden Başkan Adayı Baydar,  “Ardahan benim sevdam diyerek bin yıldan fazladır bu topraklarda birlikte doğduk, birlikte yaşıyoruz. Türk-Kürt ayrımı yapmadan komşuluk yaptık, kirve olduk, akraba olduk. Et-tırnak gibi ayrılmaz bir parçayız. Barış ve kardeşlik içerisinde ortak değerlerimize sahip çıkarak birlikte yaşamaktayız ve yaşamalıyız. Farklı kültür ve inanca sahip vatandaşlarımızla omuz omuza verip Ardahan Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanıp, ilimizi birlikte yönetip Ardahan’ımızı en iyi şekilde kalkındıracağımıza inancımız tamdır. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan herkese eşit davranacağıma ve bütün Ardahanlıların Belediye Başkanı olacağıma söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

ATALAY: ANKARA’DA ELİMİZİN GÜÇLENMESİ İÇİN YERELDE İKTİDAR OLMALIYIZ

Toplantıda bir açıklamada bulunan AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ise, “Ardahan’ın muhalefet lüksü yoktur. Bu gemide hepimiz varız. Batarsa hepimiz birlikte batarız. Diğer muhalefet adaylarına hiçbir söz söyleme gibi hakkımız yoktur. Siyaset anlayışı olarak da bugüne kadar diğer muhalefet adayları hakkında herhangi kem bir söz söylemedik, söyleme hakkımızı kendimizde görmedik. Ancak şunu söylüyoruz Ardahan’ımız için iktidar partisinin belediyeciliğinin olması gerekmektedir. Bu şehir küçük gelişime açık bir şehirdir. İktidar partisinin kazanması bizim elimizi Ankara’da güçlendirecektir. Projelerin tamamlanması, ekstra hizmetlerin getirilmesi noktasında AK Parti iktidarının Ardahan’da yerelde iktidar olması gerekmektedir. Ardahanlılar bunu görmelidir, kim ne yapabilir bunu görmelidir. Bunu aklımıza vicdanımıza sormamız gerekir. AK Parti Belediyeciliğinde önce Ardahan kötü bir köy görünümündeydi. Bizim hayallerimiz Ardahan için devam etmektedir. Projelerin devamı için benim Ankara’da elimin güçlü olması yerelde de iktidar olmamız lazımdır. Muhalefetin inanın bu şehre katabileceği hiçbir şey yoktur. Belediye Başkan adayımız Yunus Baydar’a herkesin destek vermesi gerekmektir. Sağduyulu vicdanlı Ardahan halkı iyi düşünüp kendi şehrinin geleceği için iktidardan yana tavır almalıdır” sözlerine yer verdi.

BAŞKAN AYDIN: SEÇİMLERDE ZAFER BİZİM OLACAK

Toplantıda birer açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın ve Mevcut Belediye Başkanı Faruk Köksoy ise, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, AK Parti Belediyeciliğinin şehirde devam edeceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

Ardahan’da seçimde zaferler çıkacaklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın, gece-gündüz demeden sahada çalıştıklarını, bunun meyvelerini 31 Mart gecesi alacaklarını, Başkan Adayı Yunus Baydar’la Ardahan Belediyeciliğini daha iyi noktaya getireceklerinin altını çizdi.

AVŞAR: DAHA FAZLA PAY ALMAK İÇİN İKTİDAR DEMELİYİZ

Toplantıda açıklamada bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar, “Batıda ne varsa doğu da o vardır. Oy yoksa hizmette yoktur anlayışı AK Parti’de yoktur. Oy verene de oy vermeyene de AK Parti hizmet götürmüştür. Bugün AK Parti bütün köylerimize kilit parke götürmüştür. Yollarını yapmıştır. Ak Parti hizmet noktasında hiçbir ayrım yapmadı. Bizim buradaki temel amacımız Ardahan’ımız yerelde kamudan normal olarak bin pay alacaksa, iktidar partisi Yunus Baydar’la 3 bin pay alsın. Yoksa CHP’li belediyelere zaten ayrılan bir bütçe vardır. Her ilçeye bütçe eşit bir şekilde nüfusa göre ayrılmıştır. Devlet zaten kamu bütçesinden üzerine düşeni yapmaktadır. Bizim söylediğimiz iktidarın nimetlerinden daha fazla yararlanıp daha fazla pay almaktır. Bu da ancak iktidar Belediyeciliğe ile olur” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dolarda sert yükselişÖnceki Haber

Dolarda sert yükseliş

Çalık'a Beylikdüzü Site Ziyaretlerinde Yoğun ilgiSonraki Haber

Çalık'a Beylikdüzü Site Ziyaretlerinde Y...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!