esss

Cilt lekelerini son.!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cilt lekelerini son.!
Yüzlerce Liralık Maskelere Taş Çıkarır: Çiğ Patatesin Cildi Pürüzsüzleştiren Kullanımı..

Antioksidan ve C vitamini kaynağı olan patates, neyse ki ucuzluğunu koruyan gıdalardan biri :) Kesemize uygun olmasına seviniyoruz çünkü hem cildimize hem de yemeklerimize sık sık kullanmaya başlayacağız!

Sahip olduğu yoğun antioksidan sayesinde, ciltte oluşan koyu lekeleri ciddi bir şekilde ortadan kaldıran patatesin kullanımı da bir o kadar basit.

Üstelik sadece cilt lekelerini açmakla kalmıyor; erken yaşlanmayla savaşıyor, koyu halkaları acıyor, akne ve sivilcelere bye bye diyor! Evet, bizim de aklımızdan geçen şey aynı: “Yüzlerce lira ödedik, üstüne bir de lekeler duruyor…” Geçmiş geçmişte kaldı sevgili okur, önümüze bakmanın vakti geldi :)

Cilt lekelerini açmakla başlayalım:

leke

Yaşın ilerlemesiyle ortaya çıkan lekeler insanın bir hayli canını sıkıyor. Bu lekelerden kaçmak mümkün değil, ama oluştuktan sonra müdahale etmek hiç de zor değil. Bu patates tedavisinin yanı sıra yaz kış güneş koruyucu kremleri kullanmayı ihmal etmemek lazım.

Nasıl uygulanır?

1 adet soyulmuş patates

1/2 adet salatalık

1 yemek kaşığı elma sirkesi

Patatesi ve salatalığı rendeleyip karıştırın. 2 3 dakika bekledikten sonra bu karışımın suyunu sıkın ve elme sirkesiyle çıkan suyu karıştırın.

Pamuk yardımıyla cildinize uygulayın. Yaklaşık 15 dakika sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz.

Göz altı morluklarını da uğurlamanın vakti geldi:

Kan dolaşımın yavaşlamasıyla oluşan koyu halkaların çözümü güçlü bir antioksidan. Biz de bu sebeple çiğ patatesten faydalanacağız. İnce damalarların açılması için;

2 dilim çip patates

2 adet sargı bezi

1 adet havan

Nasıl uygulanır?

2 dilim kestiğiniz çiğ patatesleri havanda ezin. Ezdiğiniz çiğ patatesi sargı bezine yerleştirin. Ve bu bezleri göz altlarınıza uygulayın.

20 dakika beklemenizde fayda var. Haftada 3 defa uygulayabilirsiniz. Bu tedavinin yanı sıra günde 8 bardak su içmeye özen gösterin.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
20 Yaş Küçük sevgilisiyle evleniyorÖnceki Haber

20 Yaş Küçük sevgilisiyle evleniyor

Fenerbahçe'den Arda Turan sürpriziSonraki Haber

Fenerbahçe'den Arda Turan sürprizi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!