esss

EĞİTİM BİR-SEN istişare toplantısı düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EĞİTİM BİR-SEN istişare toplantısı düzenledi
Eğitim Bir-Sen Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından eğitim istişare toplantısı düzenlendi.

Programa Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Eğitim Bir-Sen 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu Genel Başkanı Sıdıka Aydın, Esenyurt İlçe Başkanı Tarkan Atmaca ve sendikaya üye okul müdürleri katıldı. 

Atmaca: ‘’Verimli çalışmalar için toplantı tertip ettik’’ 

Eğitim Bir-Sen Esenyurt İlçe Başkanı Tarkan Atmaca açılış konuşması yaptı. Atmaca: "Bugün kadın komisyonu genel başkanımız, 5 nolu şube başkanımız, belediye başkan yardımcımız, ilçe milli eğitim müdürümüz ve okul müdürlerimizin katılımı ile istişarelerde bulunarak ileriye dönük yapacağımız, çalışmalar ile ilgili verimli bir toplantı tertip etmek istedik. Bu anlamda tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi. 

Beşli: ‘’Göz dolduran bir eğitim sendikası’’

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli söz alarak, "Bugün güzel bir organisazyon ile bizleri ağırlayan Eğitim Bir-Sen Esenyurt İlçe Başkanlığına teşekkür ediyorum. Yaptığı çalışmalar ile göz dolduran bir eğitim sendikasıdır. Çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi. 

Karakaş: ‘’Eğitim Bir-Sen'in uyanık neferlerine ihtiyacımız var’’

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcı Gazanfer Karakaş, kendisi de bir eğitimci olması hasebiyle özellikle gelecek nesile yönelik eğitimcilere büyük görev düştüğünü ifade etti. Karakaş: "Türk milleti olarak son yıllarda ülkemizin üzerinde oynanan oyunlara, yeniden bunları umut edenleri, belki bir 100 yıl daha bizi uyutmanın hesabı içinde olanlara asla yol vermeyecektir. Bunlara müsaade etmemek lazım… Bu noktada gerçekten Eğitim Bir-Sen'in uyanık neferlerine ihtiyacımız var. Anlatamama, akıl tutulmalarına yönelik işte bu anlamda bir can suyu olan Eğitim Bir-Sen neferlerinin yüzde yüz sürece dâhil olması gerektiğini düşünüyorum. Ülkemizin sizlere ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde yapacağınız geniş katılımlı ve genel başkan Ali Yalçın'ın katılacağı programda muvaffakiyetler diliyorum." dedi. 

Aydın: ‘’Davasına sahip kadınlara ihtiyacımız var’’

Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu Genel Başkanı Sıdıka Aydın söz alarak, kadınların her alanda önemli rol aldığına dikkat çekti. Aydın " Eğitim Bir-Sen olarak ben kadın ayağının her çalışmada çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ve genel merkezimizin, ehliyete ve liyakata önem verdiği için teşekkür ediyorum. Çalışan, teşkilatına önem veren, kadının dilini anlayan, inanmış davasına sahip kadınlara ihtiyacımız var. Bu perspektifle kadınlarla birlikte yol yürüyerek, hem öğreneceğiz hem de öğreteceğiz. Eğitim Bir-Sen şu an bizi ağırlayan Esenyurt teşkilatıyla birlikte güzel şeyler yaparak yol alacağımıza inanıyorum" dedi. 

Sabaz: ‘’Güzel bir enerji ve sinerji var’’

Eğitim Bir-Sen 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz söz alarak, " Eğitim Bir-Sen Esenyurt İlçe teşkilatında gerçekten güzel bir enerji ve sinerji var. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların Eğitim Bir-Sen olarak bizde farkındayız ve bu konuda duyarlıyız. Ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza mazlumların umudu olduğu için sahip çıkmalıyız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya Kadınlar Günü'nde Huzurevi Sakinleri UnutulmadıÖnceki Haber

Dünya Kadınlar Günü'nde Huzurevi Sakinle...

Esenyurt'ta Okul Önünde Feci Kaza 3'ü Çocuk 4 Yaralı VarSonraki Haber

Esenyurt'ta Okul Önünde Feci Kaza 3'ü Ço...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!