esss

Esenyurt'ta Huzur Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'ta Huzur Toplantısı Yapıldı
Esenyurt Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur Toplantısı gerçekleştirildi.

Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen programa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli,  muhtarlar, okul müdürler ve dernek başkanları katılım sağladı.

“Polis Yıldızları projesiyle birebir iletişim kuruyoruz”

Program konuşma yapan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel şöyle dedi;  “ Bizim bu toplantıyı düzenlemekteki amacımız sizlere, Emniyet teşkilatımızın yapmış olduğu hizmetleri anlatmaktır.  Uyuşturucuyla mücadele konusunda ciddi bir narkotim kurduk. Uyuşturucuyla mücadele konusunda ciddi şekilde çalışan bu ilçeye gerçekten haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Çünkü bizler polis yıldızları projesi altında insanlarla birebir iletişim kuruyoruz ve tam olarak 241 kişiyle irtibat sağladık ve başarılı sonuçlar almaya başladık. Polis Yıldızları projemiz 3 aşamadan oluşuyor. Tespit, Tedavi ve Topluma kazandırma başlıklarındadır. Bizim amacımız madde bağımlısı gençlerimizi bu illetten kurtararak topluma kazandırmaktır” dedi.

“Kadın - Polis toplantıları düzenliyoruz”

Sözlerine devam eden Emniyet Müdürü Becel; “Yaptığımız titiz çalışmalarla terör örgütü Daeş'e yakın olan 8 yabancı uyruklu sınır dışı edildi. Mahalle muhtarlarımızla toplanıyoruz, Anaokullarını ziyaret ediyoruz, Kadın - Polis Toplantıları yapıyoruz. Bir Mahallede erkekler işe gidiyor lakin kadınlar her zaman mahallede, çevreyi herkesten daha iyi tanıyorlar, çevrede olup biteni herkesten daha iyi biliyorlar. Bu yüzden kadınlarla toplantı yapmak ve onları bilinçlendirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Yeni Başlangıçlar Merkezi Projesinin örneği başka ilçelerde henüz yok”

Emniyet Müdürü Hakan Becel'in konuşmalarının ardından söz alan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci;“Polis Yıldızları projesi gerçekten harika bir proje, belediyemizin yapmış olduğu yeni başlangıçlar merkezi keza öyle bir projedir. Bu projeler bizim elimizi daha da kuvvetlendiriyor. Yeni başlangıçlar merkezi projesinin örneği başka ilçelerde henüz yok. Birçok hastaneden, tedavi merkezinden daha büyük olan bu projede bu bataklığa düşmüş gençlerimizi, bu illetten kurtaracağımıza gönülden inanıyorum. Bunun sadece Esenyurt ‘ta sınırla kalmayacağına çevre ilçelerden de bu merkezin kullanılacağını düşünüyorum” dedi.

Sözlerine devam eden Kaymakam İnci, “ Esenyurt ‘ta bizler belediyemizle, emniyetimizle birlik ve beraberlik içinde oldukça çözülemeyecek hiçbir engel yoktur. Esenyurt ‘ta bulunan fabrikalar sayesinde insanlar buralarda iş imkânı buluyor ve Esenyurt'u yaşam alanı olarak tercih ediyor. Kanal İstanbul projesi yine buralarda olacak, metro projesi hemen buraya kadar geliyor. Esenyurt‘tan İstanbul'un her yerine çok rahat hareket edilebilecek ve bu projeler ileEsenyurt ‘un stratejik önemide daha da arttırıyor” dedi.

Esenyurt Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik ve Anadolu lisesinde gerçekleşen program soru - cevapların ardından son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta Elektrik kesintisiÖnceki Haber

Esenyurt'ta Elektrik kesintisi

Esenyurt'ta Mehmet Akif canlandırıldıSonraki Haber

Esenyurt'ta Mehmet Akif canlandırıldı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!