esss

Gazetecilerden Güyük'e Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazetecilerden Güyük'e Destek
Metropol Gazetesi’nin Esenyurt temsilcisi gazeteci Gül Güyük, CHP’den Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Dün CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ve gazeteci meslektaşlarıyla bir araya gelen Güyük, uzun yıllardır ikamet ettiği Esenyurt’a hizmet etmek ve faydalı olmak istediğini söyledi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kupa Kafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ile gazeteci meslektaşlarını bir araya getiren Gül Güyük, aday olmasının gerekçelerini anlattı. Toplantıya İlçe Başkanı Gökmen’in yanı sıra Akşam Gazetesi eski yazı işleri müdürü Mustafa Dolu, Erhan Kızılyar, Mustafa Küpeli, Erdal Karasansar, Cihan Güner, Mihrican Deniz, Nebiha Bacıoğlu, Sevda Durgun, Barış Çelik, Emek Karakaş, Emin Beyaz, Çiğdem Akan, Hakan Azar, Ahmet Tekin, Cihan Beyaz ve Lokman Aldemir katıldı.

“SOKAKLA YÖNETİM ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIM”

Toplantıda ilk sözü alan Meclis Üyesi Aday Adayı Gül Güyük, yaklaşık 30 yıldan bu yana ikamet ettiği Esenyurt’ta on yıldan bu yana da gazetecilik yaptığına dikkat çeken Güyük, "Halkın sesi olmaya çalıştığım bu 10 yıllık süreç içerisinde sokak sokak dolaşıp sorunları kamuoyuna taşıdım. Derdi olana, çare arayana ses oldum. Bugün İstanbul’un en kalabalık ilçesi haline gelen ve yığınla problemle boğuşan Esenyurt’un, yüzünü sokağa ve mahallelere dönmüş, duyarlı, çalışkan ve üretken meclis üyelerine ihtiyacı var. İlçemi çok iyi tanıyorum, sokağı iyi bilen, sorunlara vakıf biri olarak belediye meclisinde sokakla belediye arasında daha etkin bir köprü kurabileceğimi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“O’NU MECLİSTE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Güyük’ün ardından söz alan basın mensupları ise meslektaşlarına olan desteklerini ifade ederek, CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen’e “Gül Güyük’ü mecliste görmek istiyoruz” mesajını verdiler.

“SEÇİLMESİ DURUMUNDA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM”

Toplantıda son konuşmayı CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen yaptı. “Gazeteciliğin ne şartlarda, ne zorluklarla yapıldığını sürekli sizinle beraber olduğum için iyi biliyorum. Gül Güyük'ün de ne kadar fedakar, emekçi ve sorumluluk sahibi olduğuna şahidim. Sadece gazeteci kimliğiyle değil muhalif bir ses olarak Cumhuriyet Halk Partili duruşuyla da bizim yüreğimizde her zaman yeri vardır. Kendisi gerçekten seviyoruz. Sizlerinde arkadaşınıza sahip çıkıyor oluşunuzdan ve desteğinizden dolayı kendi adıma çok mutlu oldum. Gül Ablanın meclis üyesi aday adaylığı için hayırlı olsun diyorum. Gazetecilik görevini hakkıyla yerine getirdiği gibi seçilmesi durumunda bu görevini de layıkıyla yapacağına ve başarılı olacağına inanıyorum. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Esenyurt'a ve bölgeye yıllardır hizmet eden Gül Güyük, gazetecilik mesleğine 2008 yılında başladı. Değişim Gazetesi, Haberdar Gazetesi, Haber Ekspress Gazetesi gibi bölgenin önde gelen gazetelerinde gazetecilik yaptı. Yaptığı haberlerle halkın takdirini kazandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhtar Aydemir, Tekrar adayım dediÖnceki Haber

Muhtar Aydemir, Tekrar adayım dedi

CHP'li Ali Rıza Gülkanat, Küçükçekmece’ye TalipSonraki Haber

CHP'li Ali Rıza Gülkanat, Küçükçekmece’y...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!