esss

Gökçe & Yıldırım ailelerinden görkemli düğün

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gökçe & Yıldırım ailelerinden görkemli düğün
Esenyurt’un tanınmış ailelerinden Doğan Catering Hizmetlerinin sahibi Erdoğan Gökçe’nin yeğeni, Burhan Gökçe’nin de oğlu olan Fatih Gökçe ile yine bölgenin tanınmış ailelerinden Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Emrullah Çelik’in yeğeni Gülhanım Yıldırım, gerçekleşen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

21 Ekim Cumartesi günü Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen düğün töreninde Gülhanım Yıldırım, hayatını Fatih Gökçe ile birleştirdi. İşadamı Erdoğan Gökçe ve Burhan Gökçe ile Emrullah Çelik ve Yıldırım ailesinin ev sahipliğini yaptığı düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.  Esenyurt’un köklü ailelerinden olan Gökçe ve Yıldırım ailesi davetlileri kapıda karşılayarak, konukları ile tek tek ilgilendi.

Nikâhı Başkan Kadıoğlu kıydı, Ada ve Çakır şahitlik etti

Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen düğün törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katılarak, Fatih & Gülhanım çiftinin nikâh akdini gerçekleştirdi. Genç çiftin nikâh şahitliğini ise; Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ile Ak Parti Esenyurt ilçe Başkanı Av. Kadir Çakır üstlendi.

Başkan Kadıoğlu, yeni evlenen çifte nasihatlerde bulundu

Genç çiftin nikâh akdini gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, çiçeği burnunda çifte nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi. Geç saatlere kadar süren düğün törenine bölgeden çok sayıda işadamı, STK başkanı ve Esenyurt Belediyesi çalışanı katıldı.

Ardahan yöresi halayların çekildiği, Baburt yöresi oyunların oynandığı düğün töreninde kısa bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan Gökçe: ‘’Torunum yerine koyduğum yeğenim Fatih ile kızımız Gülhanım’ı tebrik ediyorum. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza da yürekten teşekkür ederiz. Bugün bizim en mutlu günümüz. Güzel bir düğün töreni oldu. En büyük sevincimiz ve coşkumuz da budur. Tüm dostlarımıza, sizlerin aracılığı ile bir kere daha teşekkür ediyorum’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan Kültürevi'nden TeşekkürÖnceki Haber

Ardahan Kültürevi'nden Teşekkür

İstanbul'da dev uyuşturucu operasyonuSonraki Haber

İstanbul'da dev uyuşturucu operasyonu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!