esss

Keskeç Çarşı Halkalarına yenisini ekledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keskeç Çarşı Halkalarına yenisini ekledi
Esenyurt’ta uzun yıllardır inşaat, gayrimenkul, gıda ve hayvancılık sektöründe hizmet veren ve bölge halkının da yoğun ilgisiyle büyüyen Keskeç Grup, Yenikent Mahallesinde Keskeç Çarşı-3’ün açılışını görkemli bir törenle hizmete açtı.

Keskeç Çarşı -3  Esenyurt, Yenikent  Mahallesi  695 sokakta davetlilerin ve Esenyurtlu vatandaşların yoğun katılımı ile kurban kesilerek okunan dualar eşliğinde Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Ak Parti Esenyurt  İlçe Başkanı Şenay Değer, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkan vekili  Abdullah Yılmaz, katılımı ile  açılış kurdelesi kesildi.

Kurdele kesiminde kısa bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, 'Bölgemizin her anlamıyla gelişiyor olmasına bölgemiz esnafları da ayak uyduruyor. Cüneyt Keskeç kardeşimizde Esenyurt'un köklü esnaflarından biri olması nedeniyle yeni bir ekmek kapısı hep birlikte hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu anlamda kendisine başarılar diliyor ve bol kazançlar nasip olmasını temenni ediyorum' dedi.

Kaliteli Hizmet

Keskeç Çarşı-3 şubesinin 15 personeliyle Bölge halkına kaliteli, ekonomik ve sağlıklı ürünleri ile hizmet etmeyi planlıyor.  Uzun yıllardır Keskeç Marketler zinciri olarak hizmet veren ve bölge halkının da yoğun ilgisiyle büyüyen Keskeç Çarşı, hizmet sektöründe bulunduğu bölgede talep görmeye devam ediyor.

Cüneyt Keskeç;  Hedefimizde Yeni Şubeler var

Keskeç Çarşı-3’ün açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Keskeç, ‘Halkın ve vatandaşların taleplerine yönelik Keskeç Çarşı’nın üçüncü halkasını bugün Yenikent mahallemizde hayata geçiriyoruz. Yenikent Mahallesinde bu yönde bir ihtiyaç olduğunu gördük yıllardır gıda sektöründe hizmet vermek için çalışmalar yaptık. Uygun olan bölgelerde Keskeç Çarşı’nın yeni şubelerini açmayı hedefliyoruz. Bugün açılışımıza yoğun ilgi gösteren Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanımıza, Meclis üyelerimize,  İş adamlarımıza, STK temsilcilerimize, bölge esnafı ve mahalle halkına da sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi. Açılış sonrasında vatandaşın yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

Keskeç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Keskeç, Esenyurt’ta ayrıca inşaat ve hayvancılık sektöründe de uzun yıllardır hizmet verdiklerini belirtti.

3’üncü şubeye yoğun katılım

Keskeç çarşı 3’ün açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükçekmece Ak Parti İlçe Başkan Vekili Abdullah Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Muş Federasyon Başkanı Dr. Şeref Elice, Muş Vakıf Başkanı Orhan Sami Gültekin, Mahalle Muhtarları, İşadamları ve Dernek Başkanları yanı sıra çok sayıda vatandaş da katılım gösterdi.

TEŞEKKÜR

Keskeç Çarşı 3. şubemizin açılış töreninde katılarak, bizleri yalnız bırakmayarak destek olan başta programının yoğunluğunun sebebi ile açılışa katılamayan ve daha sonra genel merkezimizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Keskeç'e hayırlı olsun dileklerini sunan;

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na

Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne,

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’ya, Büyükçekmece Ak Parti İlçe Başkan

Vekili Abdullah Yılmaz’a, Belediye Meclis Üyeleri’ne, Muş Federasyon Başkanı Dr. Şeref Elice’ye,

Muş Vakıf Başkanı Orhan Sami Gültekin’ne, Mahalle Muhtarları’na, İşadamları ve Dernek

Başkanları’na Yenikent Mahallesi halkına, dost ve yakınlarımıza…

Ayrıca çiçek, çelenk ve telgraf yoluyla bizlere ulaşan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

KESKEÇ GIDA SAN. VE DIŞ TİC. LTD.ŞTİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

CÜNEYT KESKEÇ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Handan Toprak düğmeye bastıÖnceki Haber

Handan Toprak düğmeye bastı

Karaaslan'a CHP'li Beylikdüzü'nden 1.7 Milyon!Sonraki Haber

Karaaslan'a CHP'li Beylikdüzü'nden 1.7 M...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!