esss

Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Handan Toprak Benli'ye Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Handan Toprak Benli'ye Teşekkür
CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen "CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" projesinde sıra Avcılar Belediyesi’ndeydi.

Parti binasının Fuaye Salonu’nda kurulu olan Avcılar Belediyesi stantlarını gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu, Avcılar Belediyesinin önemli çalışmalara imza attığını belirterek Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'ye çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım günlerinde çalışmalarını sergileyen Avcılar Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan takdir gördü. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’nin sunumu eşliğinde stantları gezen Kılıçdaroğlu, “Avcılar Belediyesi’nin son derece başarılı uygulamaları var, diğer belediyelerimizin başarısını Avcılar Belediyesi de sürdürüyor. O nedenle belediye başkanımız Handan hanıma gerçekten teşekkür ediyoruz. 24 saat çalışan bir belediye, bütün sorunlarla ilgilenen bir belediye. Gelecekte karşılaşacakları sorunları da önceden saptayıp ona uygun çözümler üretiyor, dolayısıyla belediyelerimiz çalışıyor” şeklinde konuştu.

Yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ise, “Başta genel başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu olmak üzere parti genel merkezimize bize bu şansı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Toplumcu belediyeciliği, sosyal demokrat belediyeciliği hem anlatmak hem de bunu sergileme şansına sahip olduk” ifadelerini kullandı.

BELEDİYECİLİK SOSYAL DEMOKRATLARIN İŞİDİR

Avcılar Belediyesi’nin çalışmalarının tanıtımı CHP Genel Merkezi Fuaye Salonu’nda yapılırken, tanıtım günleri için bir açılış töreni de düzenlendi. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve parti yöneticileri ve vatandaşlar da katıldı. Bir hafta süren tanıtımlarda; yapılan çalışmalara ilişkin sunum yapan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Ben inanmaktayım ki, dünyada en iyi belediyeciliği sosyal demokratlar yapmaktadır. Ben bunu yaşayarak gördüm. Sosyal demokrat belediyeciliği yapan kentlerde büyüdüm ben. Belediyecilik sosyal demokratların işidir. Buna olan inancım ile belediyeciliğin bizi iktidara götüren en önemli unsur olduğunu biliyorum” dedi.

KÖY ENSTİTÜLERİNİ ÖRNEK ALDIK

Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet dönemindeki 15 yıllık yönetiminde akademikleştirerek ve kurumsallaştırarak çözümler ürettiğine değinen Başkan Benli; “ Biz de Avcılar’da önce sorunumuzu tespit ediyoruz ve sonra sorunlarımızla ilgili müdürlüklerimizi kuruyoruz. Daha sonrasında ise çözümümüzü üretiyoruz. Sosyal alanlardan fen işlerimize ve konservatuarlarımıza kadar biz de akademikleştirerek ve kurumsallaştırarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyet’in ilk yıllarında sürdürülen Köy Enstitüleri sisteminden örnekler alarak Kent Enstitülerimizi kurduk. Daha şimdiden meyvelerini toplamaya başladık. Kent Enstitüleri’mizde eğitim alan öğrencilerimizden birçoğu aldıkları eğitimler ile çeşitli dallarda konservatuarlar kazanıp yerleşmeye başladı” dedi.

TANITIM ALANINA İLGİ YOĞUNDU

Sunumun ardından Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin eşliğinde fuaye ve tanıtım alanını gezen misafirler; yine Başkan Benli’nin kendisinden yapılan çalışmaları ve projeleri dinlediler. Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, CHP Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Cankurtaran, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İşveren Sendikaları ve Meslek Birliklerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, önceki dönem Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Çankaya İlçe Başkan'ı Selçuk Dereli, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Geyikli Bel Başkanı Ercan Yılmaz,Ulalar Belediye Başkanı İsmail Can, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Başbakan Eski Yardımcısı ve Ankara Eski Belediye Başkanı Sayın Murat Karayalçın, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Kadın Kolları Eski Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Kadın Kolları İstanbul İl Başkanı Arzu Öner, Avcılar Belediye Meclis Üyelerimiz, Avcılar Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak ve Yönetimi, SDD Başkanı Atila Candır ve Yönetimi, Sivas Konfederasyonu Yönetimi' Şehir Plancısı Prof. Dr. İlhan Tekeli, Gazeteci Celal Toprak'ın ve vatandaşların katıldığı tanıtıma ilgi ise yoğundu.

KEDİ EVLERİ ‘ŞERO’ TARAFINDAN YERİNDE DENETLENDİ

Led ekranlarda, yapılan çalışmaların hangi müdürlükler tarafından yapıldığı ayrıntılı bir şekilde hem video hem de görsellerle anlatılırken, misafirlere Avcılar Belediyesi ekiplerince ikramlar yapıldı. Kapının ön kısmında Avcılar Belediyesi tarafından getirilen çöp kutuları, lale banklar ve son sistem modern temizlik araçlarının tanıtımı yapılırken, dileyen misafirler fotoshop tekniği kullanılarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’le aynı karede olmanın mutluluğunu yaşadı. CHP Genel Merkezi’nin daimi misafiri olan ve herkesin çok sevdiği Kedi Şero tarafından bizzat denenen, Avcılar Belediyesi ekipleri tarafından getirilen Kedi Evleri ise herkesin ilgi odağı oldu. Kedi Evleri’ nin içerisine girerek birebir yerinde denetleyen Şero’ nun keyifli tavırları ise Kedi Evleri’nin rahatlığını ve modernliğini anlatmaya yetti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Akgün Gazileri AğırladıÖnceki Haber

Başkan Akgün Gazileri Ağırladı

Dumankaya şirketlerine kayyum atandıSonraki Haber

Dumankaya şirketlerine kayyum atandı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!