esss

Meclis Üyesi Adayı Av. Zeynel Abidin Yener: 'Amacım rant değil hizmet etmek'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meclis Üyesi Adayı Av. Zeynel Abidin Yener: 'Amacım rant değil hizmet etmek'
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Av. Zeynel Abidin Yener’in düzenlemiş olduğu programa katıldı. Meclis Üyesi Adayı Yener yaptığı konuşmada; 'Amacım rant değil hizmet etmek' dedi.

Programa Mehmet Murat Çalık’ın katılımının yanı sıra; Esenyurt Eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer, STK başkanları, kanaat önderleri, muhtarlar, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.  

‘’İstanbul’a Ekrem, Beylikdüzü’ne Mehmet Murat yakışıyor’’

 Kahvaltı organizasyonda ilk konuşmayı Esenyurt Eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan yaptı. Çapan: ‘’Son bir hafta kala sizlerden mahalle mahalle toplanmanızı dilerim. İstanbul’a Ekrem, buraya Mehmet Murat yakışıyor. Birbirinizi sevin, birbirinize güvenin. İnanın mahcup olmayacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum. Sizlerden bize gönülden destek vermenizi diliyorum’’ dedi.

‘’Ya hep beraber ya hiçbirimiz’’

Daha sonra kısa bir selamlama konuşması yapan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer ise 1 Nisan’da Mehmet Murat Çalık’ın belediye başkanı olacağına vurgu yaparak, ‘’Artık Beylikdüzü’nde hiçbir alanda ayrımcılık yok. Siyasi felsefem ya hep beraber ya hiçbirimiz. Beylikdüzü’nde daha önce olduğu gibi işi ehline teslim edeceğiz. İstanbul’u elbirliğiyle Ekrem Bey’e teslim edeceğinizi biliyorum’’ dedi.

‘’Alın terine dayanmayan hiçbir kazanç helal değildir’’

Organizasyonu düzenleyen CHP Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Av. Zeynel Abidin Yener kendisini katılımcılara tanıttı. 1972 yılında Kahramanmaraş’ta doğduğunu söyleyen Yener: ‘’1998 yılından bu yana İstanbul’da serbest avukatlık yapmaktayım. 1996 yılından bu yana da kuruluşunun her aşamasında gurur duyduğum birçok değerli başkanımızın da hizmet ettiği Beylikdüzü’nde ikamet etmekteyim. Allah’ın izni sizlerin de desteğiyle politikaya adım attım. Politikada amacım rant sağlamak, köşeyi dönmek değil, bizim felsefemizde alın terine dayanmayan hiçbir kazanç helal değildir. Devletin ve yöneticilerin varoluş nedeni hizmet etmektir.

Hadisi şeriften örnek verdi

Ekrem İmamoğlu ve Mehmet Murat Çalık başkanlarımız her konuda donanımlı kişiler. Kısmet olur da ben de seçilirsem, evlatlarımıza aydınlık bir gelecek bırakabilmek için hizmet edeceğim. Gençlerimizi ileriye götürecek farklı hizmetler sunacağım. Peygamberimizin de dediği gibi ‘’Sizin en hayırlı olanlarınız kadınlarınız.’’  hadisi şerifinden hareketle kadınlarımız, istihdam ve hizmet adına ayrı bir statüye konulacaklar. 1 Nisan sabahında, daha güzel doğacak güneşli günler için kendimize tüm sorumluluklarımızı yükledik. 31 Mart sabahına kadar bizim ulaşamadığımız tüm yakınlarınıza, dostlarınıza kalbimizin içindeki hoşgörüyü, sevgiyi, dürüstlüğü bizler adına anlatmanızı istiyoruz.’’ dedi.

‘’İkametini sonradan alan arkadaşlar gibi değilim’’

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Mehmet Murat Çalık, öncelikle kahvaltıyı düzenleyen Zeynel Abidin Yener’e teşekkür etti. Beylikdüzü’nü halk ile beraber yöneteceklerini belirten Çalık: ‘’1 Nisan’dan sonra bu kent kaldığı yerden devam edecek. Benim güzel kardeşimin (Ekrem İmamoğlu) kazandırmış olduğu bütün kazanımları hedef büyüterek devam ettireceğiz. Ben bir şehir plancısıyım. 22 yıldır bu mesleği yapıyorum. 22 yıllık tecrübemin 20 yılında Beylikdüzü vardı ve Beylikdüzü’nde 1999’dan beri hizmet eden bir kardeşinizim. Bu kentin 20 yıllık hafızasını biliyorum. Bu kentin hangi sokağında hangi sorun olduğunu biliyorum. İkametini sonradan alan arkadaşlar gibi değilim. 15 yıldır gelmeyen metroyu, son 5 yılda önümüze nasıl engeller konduğunu biliyorum. %85’in üzerinde belediye memnuniyeti çıktı Beylikdüzü’nde. Herkese eşit hizmet götürdük burada ve götürmeye de devam edeceğiz.’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balkan Türkleri Çalık'ı Coşkulu Bir Kalabalıkla KarşıladıÖnceki Haber

Balkan Türkleri Çalık'ı Coşkulu Bir Kala...

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere dair tüm detaylar ve yasaklar...Sonraki Haber

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!