esss

RTE İmam Hatip Ortaokulu’nda Kep Tören Heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
RTE İmam Hatip Ortaokulu’nda Kep Tören Heyecanı
Esenyurt Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu'nda kep töreni düzenlendi.

Törene Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat ALATEPE, Millieğitim Şube Müdürleri, Okulun öğretmenleri ve birçok öğrenci velisi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı sonrası konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Recep Tayyip Erdoğan Kız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Taner Korkmaz şunları söyledi.

Okulumuz İstanbul’un En iyi Eğitim Kurumu

Korkmaz; 2017 ve 2018 eğitim ve öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sizlerden aldığımız emaneti tekrar gururlu ve onurlu bir şekilde siz değerli velilerimize teslim etmenin sevincini yaşıyoruz.  Sevgili konuklar ve velilerimiz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu 1350 öğrencisi ve 65 personeli ile İstanbul’un en önemli eğitim kurumlarından birisidir.  Bu anlamdan bu kuruma ilk kurulum aşamasından bu günümüze kadar yardımlarını ve katkılarını esirgemeyen Esenyurt Belediye başkanımız Ali Murat Alatepe’ye teşekkür ediyoruz. Yine aynı zamanda ilçemize geldiği günden beri eğitime verdiği önem ve katkılarından dolayı Esenyurt Kaymakamımız Sayın Ekrem İnci’ye Millieğitim Müdürümüz Paşali Beşli’ye teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım. Bugün okulumuzdan mezun olan bütün öğrencilerimize de başarılar dilerim rabbim yollarını açık eylesin dedi.

Bu Ülkenin Parlayan Yıldızları Siz Olacaksınız

Ardında konuşmasını yapmak kürsüye çıkan Başkan Alatepe; Hüzünlü bir fön müziği ile ortam baya hüzünlenmiş, aslında hüzün’ün yerini mutluluk alması gerekiyor. Çünkü yavrularımız mezun oluyor. Az evvel okul müdürümüz Taner Bey güzel bir şey söyledi ‘’Emanetlerinizi teslim ediyoruz dedi.’’  Doğru bugün onlar bizim emanetimiz yarın bizler onların emaneti olacağız. Onlar okuyacak ve bu ülkenin parlayan birer yıldızları olacaklar. Ben bu anlamda bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ardından söz alan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’de günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaparak öğrencilere başarılar diledi.

İlahiler ve Şiirler Okundu

Konuşmalar ardından okul öğrencilerinin hazırlamış oldukları ilahiler ve şiirler okundu.  Yapılan tören ardından okul bahçesinde Protokolle öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdiler

ESENYURTHABERLERİ.COM / HABER / HAKAN AZAR

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Bir Okula Daha KavuşuyorÖnceki Haber

Esenyurt Bir Okula Daha Kavuşuyor

İşte SONAR'ın anket sonuçlarıSonraki Haber

İşte SONAR'ın anket sonuçları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!