esss

Saadet Partisi Esenyurt Adayı Kara: Asparagas haberlerle algı operasyonu yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi Esenyurt Adayı Kara: Asparagas haberlerle algı operasyonu yapılıyor
Saadet Partisi Esenyurt Belediye Başkan adayı Hasan Kara, adaylıktan çekildiği iddialarını Cumhuriyet meydanında yaptığı basın açıklamasıyla yalanladı.

Yaptığı açıklamada sert bir dille hem iktidarı hem de muhalefeti eleştiren Kara, ‘Bir sen, bir o, Horoz dövüşü mü lan bu’ dedi. Hasan Kara istifa eden meclis üyesi adayı için ise, ‘Sırtında etiketin varsa satılırsın’ ifadelerini kullandı.

Algı operasyonu yapıyorlar

İlk olarak kısa bir konuşma yapan ilçe başkanı Ender Esiner, ‘Son iki gündür bazı yayın organlarında belediye başkan adayımızın çekildiği gibi asparagas haberlerle algı operasyonu yapılmaya  çalışılıyor. Bu çirkin iftirayı atanlara karşın biz, seçimin son gününe kadar gecemizi gündüzümüze katacağız ve Saadet Partisinin adayı 54 yıllık Esenyurt’lu Hasan Kara’yı başkan seçmek için çalışmalarımızı daha da hız vererek sürdüreceğiz. Esenyurt 1 milyon nüfusu ve kronikleşmiş sorunları ile baş başa bırakıldı. Bu sorunlar bugün çözülmez ise Esenyurt yarın iflas edecektir. Biz halkla beraber hareket edeceğiz ve Esenyurt’lu hizmeti bizimle birlikte görecektir” dedi.

Ardından açıklama yapan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, “Belediye başkan adaylığından çekildiğim şeklinde yalan haberlerle algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Bu operasyona en güzel cevabı Esenyurtluların seçimlerde vereceği biliyorum. Biz milli görüşçüyüz ve girdiğimiz yerden dönüş olmaz. Kazanırız kaybederiz önemli değil. Çünkü ben hep kazandığımı biliyorum. Aslında bazen kazandıklarını zannedenler çok şey kaybederler. Çuvalla paranız olsa, sokağa çıkacak onurunuz yoksa siz kaybedenlerdensiniz. Seçimleri iki siyasi parti arasına sıkıştırıp, bizi seçime sokuyorlar. Anketler yapılıyor. Ortada 3’üncü bir parti adı yok. Peki, biz kimiz? Bizim gibi birçok siyasi parti var. Madem öyle sokmayın seçime. Seçime bakılınca 20 parti giriyor ama ya şu parti ya diğer parti artık bunun önüne geçme vakti geldi. Sular çekildi balıkların karıncaları yediği dönem bitti. Şimdi karıncalar balıkları yiyecek. Bu işin belediye seçimden öteye gitmiş ve bu işi başka yana taşıyorlar” dedi.

“Bizden değil gölgemizden korkuyorsunuz…”

Başkan adayı Hasan Kara konuşmasının devamında ise 13. sıradan istifa eden bir meclis üyesinin, AK Parti’ye geçmesi konusuna değindi. Kara; “13 sıradaki meclis üyesi arkadaşımızın nasıl gittiğini, niye gittiğini, neden gittiğini ve hangi yolla gittiğini bilmiyorum. Sırtında etiketin varsa satın alınırsın. Bir siyasi partinin 13. sırasındaki meclis üyesine bu kadar ihtiyaç duyduklarını bilseydim. 20 tane daha verirdim bizde cengâver çoktur. Bu arkadaşı ‘A Haber’e kadar çıkarmakla prim elde etmiş mi oluyorsunuz. Buradan tekrarlıyorum biz seçim kazanmak için çalışıyoruz. Kimseye yama olmadık, olmayacağız. Ancak bakıyorum meclisin içindeki ve dışındaki bazı partiler birilerine yama olmak hoşlarına gidiyor. İstediğiniz yere yama olun, biz Türkiye’de ittifaksız seçime giren tek partiyiz. Bu mu zorunuza gidiyor. Siz bizden değil gölgemizden korkuyorsunuz ama korkunun ecele faydası yok. Son 20 yıla bakıyorum da hiçbir insan aç olduğu için çalmıyor sadece hırsız olduğu için çalıyor.

Ne yüzle oy istiyorsunuz?

Esenyurt’a şunu söylüyorum. Esenyurt tarihinde burayı idare eden 30 yıllık belediye anlayışı var. 15 sene bir anlayış ve bir 15 sene başka bir anlayış tarafından yönetildi. 30 yıllık anlayışın geldiği noktada 100 proje birisinin 150 proje birisinin var. Eğer birinin 100 diğerinin 150 projesi varsa demek siz 30 sene hiç birşey yapmamışsınız. Peki, siz ne yüzle oy istiyorsunuz. O bu sefer kötü ben iyi olacağım. Bende bu sefer iyi olacağım diyorlar. Bir sen bir o Horoz dövüşü mü lan bu. Bu milletin namuslu oyu buna müsaade etmeyin artık. 

“Kürt oylarını açık açık istiyorum”

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Doğu ve Güneydoğu oyları üzerinden dönen tezgahları söylüyorum. Kapı arkalarında siyasi taşeronlardan oy devşirmekten vazgeçsinler ve benim gibi açık açık söylesinler. Kürt kardeşlerimin 100 bin oyu var. Ben bunların tamamını istiyorum. Eğer ki adalet istiyorlarsa açık açık oy isteyen birine verecekler” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alaaddin Cebecioğlu Dualarla UğurlandıÖnceki Haber

Alaaddin Cebecioğlu Dualarla Uğurlandı

Ekinci: 'Esenyurt’u yeni hizmetlerle tanıştıracağız'Sonraki Haber

Ekinci: 'Esenyurt’u yeni hizmetlerle tan...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!