esss

Sahtekar profesör Herkesi Kandırmış! .

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sahtekar profesör Herkesi Kandırmış! .
Doktorları, hastaları ve öğrencileri kandıran lise mezunu sahte profesör Cüneyt Turan yakayı ele verdi. 10 binin üzerinde beyin tümörü ameliyatı yaptığını iddia eden sahtekar, 'Para için değil kariyer tatmini için yaptım' dedi...

İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan Cüneyt Turan, iddialara göre lise mezunuydu. Yıllarca kendini Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahı, Prof. Dr. Cüneyt Turan olarak tanıttı. 1985- 86 yıllarında Almanya'da Hamburg Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ve ABD'de beyin tümörleri üzerine ihtisas yaptığı yalanını ortaya attı. Bu alanda hiçbir eğitimi bile olmayan sahtekar, kandırdığı doktorlarla birlikte bazı özel hastanelerde ameliyatlara bile girdi. Çok sayıda seminer ve konferansa katıldı. Üniversitelerde konuşmacı olarak konuk edilerek öğrencilere ve akademisyenlere seminer verdi.


İTİRAF ETTİ
Televizyon kanallarında ağırlanan Turan, 10 binin üzerinde beyin tümörü ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği iddiasında bulundu. Üstelik Turan, bu seminerlerde 2006- 2009 arasında aktif olarak çalıştığı dönemde, sadece misafir hoca olarak ameliyatlara katıldığını ve bugüne kadar hiçbir hastasını ameliyat masasında kaybetmediğini dile getirdi. Hem hastaları, hem doktorları, hem de öğrencileri kandıran Cüneyt Turan, önceki gün yakalandı.



Üçkağıtçı Prof o kadar gerçekci oynamışki rolünü,  Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dört yıl önce yapılan bir ameliyatta sahte profesöre teşekkür etmiş.
HOCALARIN HOCASI!
Şüpheli Cüneyt Turan, ilk ifadesinde kendini profesör diye tanıttığını itiraf etti. Bu işi para için değil, kişisel heves ve kariyer tatmini için yaptığını söyledi. Bir yıl önce de aynı gerekçeyle ifadesine başvurulduğu belirlenen zanlı tutuklandı. Öte yandan 'hocalarınhocası' olarak adlandırılan Cüneyt Turan'ın, iki yıl önce bir üniversitenin öğrencikonseyinden 'Yılın Başarılı Bilim Adamı' ödülü aldığı da ortaya çıktı. 

KAYNAK: TAKVİM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doların bayramı seyranı yokÖnceki Haber

Doların bayramı seyranı yok

İtfaiye Ekibinin Zor AnlarıSonraki Haber

İtfaiye Ekibinin Zor Anları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!