esss

Urfa Dernek Başkanı Hatipoğlu Bakan Soylu’yu ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa Dernek Başkanı Hatipoğlu Bakan Soylu’yu ağırladı
Esenyurt’ta bir takım ziyaretler gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkan Hatipoğlu’nun misafiri oldu.

Esenyurt Şanlıurfalılar Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu, Esenyurt Ak Parti Vefa iftarına katılan Bakan Süleyman Soylu’yu işletmeciliğini yapmış olduğu Kahve Adası Cafe Restaurantta ağırladı. Soylu’yu karşılayan yaklaşık 500 kişi hatıra fotoğrafları çektirerek sevgi tezahüratlarında bulundular.

Davete katılan Soylu kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi.

Esenyurt'ta gençlerle biraraya geldiği toplantıda, Türkiye'nin güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini dile getirdi.

İçişleri Bakanı Soylu, "Türkiye bir taraftan terörle mücadele ederken bir taraftan da alt yapısını güçlendirerek, kendisine saldıranlara dersler verdi. Türkiye, bir büyük siyaset ortaya koyuyor ve bu birilerini çıldırtıyor. Gençlerin, Tayyip Erdoğan ve Türkiye'nin ortaya koyduğu çıtayı ileri götürme sorumluluğu var. Önemli tarihe tanıklık ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kamplaştırmanın, kutuplaştırmanın ve rövanşizmin egemen olduğu bir siyaset anlayışının yeniden Türkiye'ye hâkim kılınmaya çalışılacağını belirten Soylu, şöyle konuştu:

"AK Parti bu anlayışı söktü attı, tekrar bunu Türkiye'ye getirmek için olağanüstü bir çaba sarf ediyorlar. 23 Haziran için sıkı çalışalım. Gençler bu sizin işiniz, hep birlikte bir mücadeleyi ortaya koyup, ülkenin yürüyüşüne halel getirmeye çalışanlara da müsaade etmeyin. Gençler, İstanbul'u CHP zihniyetine teslim etmeyin. Bu zihniyetin bugüne kadar Türkiye'ye faydası olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır" dedi.

Başkan Hatipoğlu’ndan Teşekkür

Esenyurt Şanlıurfalılar Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu, Davetimize bizi kırmayıp icabet eden Sayın İçişleri bakanımıza sevgili ağabeyimize Süleyman Soylu’ya hem derneğim adına hem  şahsım adına teşekkür ederim dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uber Sürücüsü Aracının Tavanında Gözaltına AlındıÖnceki Haber

Uber Sürücüsü Aracının Tavanında Gözaltı...

Esenyurt’ta öfkeli adam, genç kıza dehşeti yaşattıSonraki Haber

Esenyurt’ta öfkeli adam, genç kıza dehşe...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!