Balıkyolu Köprüsü Alarm Veriyor! Başkan Togay Çoban İBB'yi Göreve Çağırdı..
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Togay Çoban, İBB'nin sorumluluğunda bulunan Balıkyolu Köprüsü'nde incelemelerde bulunarak köprünün mevcut durumuna dikkat çekti.
Çoban, vatandaşların can ve mal güvenliği için bakım ve güçlendirme çalışmalarının vakit kaybetmeden başlatılması gerektiğini söyledi.
Balıkyolu Köprüsü'nde İnceleme Yaptı
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Togay Çoban, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) sorumluluk alanında bulunan Balıkyolu Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.
Uzun süredir bakım ve güçlendirme çalışmaları bekleyen köprünün mevcut durumunu yerinde değerlendiren Çoban, yaşanan ihmalin vatandaşların güvenliği açısından ciddi risk oluşturduğunu ifade etti.
"Can ve Mal Güvenliği Tehlikede"
Köprünün her gün binlerce vatandaş tarafından kullanıldığına dikkat çeken Çoban, İBB'nin gerekli çalışmaları gecikmeden hayata geçirmesi gerektiğini belirtti.
Çoban açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"İBB'nin sorumluluğunda bulunan Balıkyolu Köprüsü'nde yaşanan sorunlar artık görmezden gelinemez. Her gün binlerce vatandaşımızın kullandığı bu noktada oluşabilecek olumsuzlukların sorumluluğu gerekli tedbirleri almayanlardadır. Esenyurt'un güvenliği ihmale kurban edilemez."
"Vatandaş Mazeret Değil, Hizmet Bekliyor"
Esenyurt'un uzun yıllardır ulaşım yatırımlarında bekletildiğini ifade eden Togay Çoban, Balıkyolu Köprüsü'nün ilçenin çözüm bekleyen en önemli ulaşım sorunlarından biri olduğunu söyledi.
Çoban, "Vatandaşlarımız hizmet bekliyor. Sorumluluk makamında olanların artık mazeret değil, çözüm üretmesi gerekiyor." diyerek İBB'ye çağrıda bulundu.
İBB'ye Bakım ve Güçlendirme Çağrısı
Balıkyolu Köprüsü başta olmak üzere Esenyurt'un ulaşım ve altyapı sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceklerini belirten Çoban, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni köprüde gerekli bakım ve güçlendirme çalışmalarını bir an önce başlatmaya davet etti.
Çoban, Esenyurt'ta vatandaşların güvenliğini ilgilendiren hiçbir sorunun ertelenmemesi gerektiğini vurgulayarak, kamu kurumlarının sorumluluklarını zamanında yerine getirmesinin önemine dikkat çekti. Haber / Hakan AZAR / EHA
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


































Yorum Yazın