esss

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr Ahmet Özer, Esenyurt'ta yabancı değilim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr Ahmet Özer, Esenyurt'ta yabancı değilim
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Özer, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Önemli açıklamalarda bulunan Özer, “Benim koltuk sevdam yok. Esenyurt’a yapılan haksızlıkların önüne geçmek için aday oldum” dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar sahaya indi. Esenyurt’ta aday gösterilen daha sonra adaylıktan çekilen Ali Gökmen’in ardından CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Özer, gündemi değerlendirdi. Ali Gökmen’le ilgili kendisi ile görüştüğünü belirten Özer, “Ali Gökmen’de bizlere destek verecek. Yanımızda olacak” dedi.

ESENYURT’A YABANCI DEĞİLİM

Esenyurt’ta uzun yıllardır bulunduğunu belirten Özer, “2011 yılında 3. Bölgeden Milletvekili adayı oldu. Daha sonra 2019 yılında Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı oldu. O zaman Ali Gökmen ilçe başkanıydı. Kaza gerçidim. Ayağım kırıldı. Sürecin dışında kaldım. Ben Esenyurt’a yabancı biri değilim. 19 belediye başkan aday adayımız vardı. Ali Gökmen arkadaşımız adaylaştı. Çeşitli nedenlerle Ali Bey çekildi. Ali Bey’in çekilmesi onun kötü, benim iyi bir adam olduğum anlamına gelmez. Beraber de yol yürüyeceğiz.   Sayın İl Başkanımız Özgür Çelik’in ifadesini aktarıyorum; ‘Bir araştırma yaptık. 4 isim sunduk. Kiminle kazanabilir dedik. Sizinle kazanabileceğimizi gördük ve sizi aday yaptık.’ Bu toplantıda Ekrem İmamoğlu da vardı. Zaten benim de böyle bir niyetim vardı. O zaman Esenyurt halkına hizmet etme şerefine nail olmak için bu görevi kabul ettim” diye konuştu.

KENT UZLAŞISI ADAYIYIM

Esenyurt’un Istanbul’un en sorunu ilçesi olduğunu belirten Özer, “Biz geldiğimizde ne yapabiliriz bir kere bu sorunları Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte masaya yatıracağız. Aynı zamanda genel idare ile parti ayrımı dinlemem ben gerekirse Cumhurbaşkanının kapısını çalarım. Gerekirse Şehircilik Bakanlığı’na giderim. Çünkü burada yaşayan insanlar onlarında yurttaşları, vatandaşları onlarında partisine oy veren insanlar ben Ak Parti’nin de MHP’nin de Dem Parti’nin de CHP’nin de herkesin başkanı olacağım e herkesin oyunu almaya talip olacağım. Herkesin kapısına gideceğim. Ben İstanbul ittifakı ve Kent uzlaşısı adayıyım.  Burada aynı zamana bir barış adası yapabilmenin çabası içinde olacağım ifadelerini kullandı.

ESENYURT İÇİN PROJE MASASI KURULDU

Okul sayısının az olduğuna dikkat çeken Özer, “Bir milyonun olduğu yerede 38 orta öğretim okulu var. Okul sayımız az. Dolayısıyla bizim bunları ne yapmamız lazım? Teşvik etmemiz lazım. Altyapısı olan arsalar üretmemiz lazım. Milli Eğitim bakanlığıyla birlikte bunları çözmemiz lazım. Bizim kendimizi de yapacağı şeyler var. Örneğin biz kreş yapabiliriz. Anne işe çocuk kreşe. Buna ihtiyaç var. İstanbul’da Ekrem başkan esnaf lokantaları açtı. Biz niye halk lokantaları açmayalım? Bir kariyer koleji düşünüyorum. Bunu inşallah yapacağız. Ayrıca bir projemizde her mahalleye tespit edilecek, ihtiyaç sahibinin engelli, yaşlı vesaireler hizmet vereceğiz. Taziye evlerine istedikleri takdirde yemek hizmeti vermeyi düşünüyoruz. Kadınlarımız özellikle gençlerle ilgili, engellilerle ilgili, dezavantajlı gruplarla ilgili özel bir takım projeler geliştireceğiz. Şu anda bir proje masamız bunların üzerine harıl harıl çalışıyor. Gençlerimiz, çocuklarımız bir meslek sahibi olabilmesi için kurslar açabiliriz dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'li Ogün Zilek'ten zehir zemberek sözler!Önceki Haber

CHP'li Ogün Zilek'ten zehir zemberek söz...

Bağımsız Türkiye Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yüksel Akgül, Esenyurt’ta yaşamak bir ayrıcalık olacakSonraki Haber

Bağımsız Türkiye Partisi Esenyurt Beledi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!