esss

Cimnastiğin kalbi Beylikdüzü’nde attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cimnastiğin kalbi Beylikdüzü’nde attı
Esenyurt’ta faaliyet yürüten Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen 3.Uluslararası Bosphorus Cup 2023 Turnuvası 8 - 11 Haziran tarihlerinde Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde gerçekleşti

Türkiye’nin yanı sıra 7 farklı ülkeden 450 Ritmik Cimnastik sporcusunun bireysel serilerle yarıştığı turnuva, 4 gün boyunca kıyasıya yarışmalara sahne oldu.

12' si uluslararası bröveli olmak üzere, her gün 16 hakemin görev yaptığı turnuvanın açılış konuşmasını yapan Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü Başkanı ve Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, konuşmasının başında 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Kaya, “BosphorusCup'u düzenlememizdeki amacımız,ulusal ve uluslararası düzeydeki sporcular arası sevgi, dostluk ve dayanışmayı sağlamanın yanı sıra, ülkemizin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtımına katkıda bulunmaktır” dedi.

Daha sonra söz alan Beylikdüzü Belediye Başkan Mehmet Murat Çalık ise 3.Uluslararası Bosphorus Cup 2023 turnuvasına ev sahipliği yapmasından dolayı Kulüp Başkanı Mehmet Hanjfi Kaya'ya teşekkür etti. Çocukların ve gençlerin daha fazla sportif aktivitelere katılabilmesi için daha fazla spor salonuna ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Çalık, bu konuda hem kendilerinin hem de ilgili kurumların üzerine düşeni yapmaları gerektiğine değindi. Çalık, konuşmasının son bölümünde yarışacak olan tüm sporculara başarı dileklerini iletti.

Turnuvaya katılanlar arasında İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz de vardı. İzsiz, yaptığı konuşmada Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü’nün başarılarını takdir ettiğini belirterek, yarışacak sporculara başarı dileklerinde bulundu 

Açılışa, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Başkan Yardımcıları, Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Emek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Levent Gökçek, İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Esenyurt Belediye Başkan yardımcısı Selçuk Günerhan, İş İnsanları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda Cimnastik sever katıldı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta haşerelere karşı etkin mücadeleÖnceki Haber

Esenyurt’ta haşerelere karşı etkin mücad...

Susuz Ailesi'nden teşekkürSonraki Haber

Susuz Ailesi'nden teşekkür

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!