esss

Emeğin adayı emekçi Turan Yılmaz oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emeğin adayı emekçi Turan Yılmaz oldu
Esenyurt’ta Emek Partisi Belediye Başkan Adayı, kendisi de emekçi olan Turan Yılmaz oldu. İlçede muhalefet ve iktidar birçok parti belediye başkan adaylarını belirlerken, Emek Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı olarak adını açıklanan Turan Yılmaz dikkat çekti.

İş, ekmek, özgürlük mücadelesi ile yola çıkan Turan Yılmaz, bu mücadeleye yerel siyasette belediye başkan adayı olarak devam edeceğini belirtti.

RANT İÇİN DEĞİL HALK İÇİN BELEDİYECİLİK…

Esenyurt M. Kemal Paşa Caddesi üzerinde esnaflık yapan Turan Yılmaz , ‘’Hem işçi, hem işletmeci, siyasetçi ve aynı zamanda spor kulübü yöneticisi olarak alışılmışın dışında, halkın tamda kendisi olarak aday oldum’’ dedi. Yılmaz, ‘’İstanbul’un hatta Türkiye’nin en fazla nüfusa sahip ilçesi olan Esenyurt ’ta insanların hayatına ve emeğe dair mücadele verebilmek için bu yola çıktım. Genç nüfusun yoğun olduğu kozmopolit bir kent olan Esenyurt, işçi ve emekçilerinde yoğun olduğu bir ilçedir. Biz emekçiler Rant için değil Halk için belediyeciliği savunan bir anlayışa sahibiz. Kentin ana dinamikleri olan emekçilerin, yaşadığı kenti yönetmesi için tüm emekçilerin omuz vererek mücadelemizin büyüyeceğine inanıyoruz.

TURAN YILMAZ KİMDİR?

Turan Yılmaz, ‘’ 1976 yılında Ardahan Çıldır’da dünyaya geldim. 11988 yılından beri Esenyurt ‘ta ikamet etmekteyim. 1994 yılında Avcılar Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1996 yılı itibari ile ticaret hayatına emekçi mücadeleme başladım. Ticaret hayatımda farklı sektörlerde bulunmakla beraber, 2014 yılından bu yana Esenyurt ‘ta iş hayatımı sürdürmekteyim. 2022 yılı itibariyle Avcılar Spor Kulübü’nün başkan yardımcılığını ve genel kaptanlığını yürütmekteyim. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde aktif olarak yer almaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım’’  

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hamit Öncü: Halka Hizmetkar olmaya geliyoruzÖnceki Haber

Hamit Öncü: Halka Hizmetkar olmaya geliy...

Başkan Öncü, Halkımızın istediği belediyeciliği bu kadro ile oluşturacağızSonraki Haber

Başkan Öncü, Halkımızın istediği belediy...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!