esss

Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi hız kesmeden devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi hız kesmeden devam ediyor
AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener ve beraberindeki kurul ile beraber 20 Ocak 2023 tarihinde temeli atılan ve inşaatına başlanan Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener ve beraberindeki heyet ile birlikte 20 Ocak 2023 tarihinde temeli atılan ve inşaatına başlanan Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK EĞİTİM KAMPÜSLERİNDEN BİRİ

Türkiye'nin en büyük eğitim kampüslerinden biri olma niteliği taşıyan Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi'nin hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Prof. Dr. Yüksel, bu güzide eserin ülkemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

"EĞİTİMİN ÜLKEMİZİN HER ALANINA YAYILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Prof. Dr. Cüneyt Yüksel "İktidara geldiğimiz günden bugüne, eğitimde kalitenin artması, nitelikli ve erişilebilir eğitimin ülkemizin her alanına yayılması için çalışıyoruz. 20 Ocak'ta Sn. Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleşen tören ile temeli atılan bu güzide proje ile Esenyurt ve İstanbul'a 10 bin 400 öğrencinin faydalanabileceği, öğrencilerin kendilerini akademik, sosyal, kültürel alanda geliştirebileceği imkanlara sahip olan bir eğitim kampüsü kazandırıyoruz. İstanbul'u eğitimdeki başarısı, gelişmişliği ve performansıyla ülkemize öncülük eden bir şehir yapmaya gayret ediyoruz." şeklinde konuştu.

EĞİTİMİN YÜZYILI OLACAK

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer ise, Türkiye Yüzyılı, yavrularımız ve gençlerimiz için yaptığımız yatırımlarla modern eğitimin yüzyılı olacaktır.

Esenyurt'umuzda Cumhurbaşkanımızın temellini attığı Türkiye'nin en büyük eğitim kampüsü, ülkemizin gelecek vizyonuna ayna tutan bir projedir.

Milletvekilimiz Sn. Cüneyt Yüksel ile birlikte yapımı devam eden eğitim kampüsümüzün alanını ziyaret ettik ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akülü aracına kavuşan Halime sevince boğulduÖnceki Haber

Akülü aracına kavuşan Halime sevince boğ...

İşte Esenyurt'ta kurban kesim alanlarıSonraki Haber

İşte Esenyurt'ta kurban kesim alanları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!