esss

Esenyurtlular Adayımız Kemal Deniz Bozkurt diyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurtlular Adayımız Kemal Deniz Bozkurt diyor
Esenyurt Yerel İnisiyatif Platformu, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a desteğini açıkladı. Yeni Belediye Meydanı’nda toplanan binlerce insan, ‘Esenyurt’un adayı Kemal Deniz Bozkurt’ sloganları atarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslendi.

Esenyurt’ta kentin bileşenlerinin oluşturduğu Esenyurt Yerel İnisiyatif Platformu ve vatandaşlar Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a desteğini açıkladı. Yeni Belediye Meydanı’nda toplanan platform üyeleri ve vatandaşlar;‘Adayımız Kemal Deniz Bozkurt’, ‘Esenyurt’ta kazanacak aday Kemal Deniz Bozkurt’ sloganları atarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslendi. Bünyesinde Muhtarlar Derneği, Gaziler Derneği, Alevi Dernekleri ve STK temsilcilerinin bulunduğu platform üyeleri kürsüye çıkarak, Başkan Bozkurt’un 5 yılda Esenyurt’ta neleri değiştirdiğini anlattı. Ayrıca toplumsal buluşmaya katılan vatandaşlar, Esenyurt’ta beş yıldır hizmetlerin arttığını belirterek Başkan Bozkurt’un ilçeyi beton ve rantın şehrinden ‘Umudun Şehri’ne dönüştürdüğünü, kültür ve sanat faaliyetlerinin ilk kez bu dönemde başladığını söyledi.

“TÜM ADAYLARDAN AÇIK ARA ÖNDE”

Esenyurt Yerel İnisiyatif Platformu yaptığı basın açıklamasında, “Kemal Deniz Bozkurt; hiç bir ahlaksızlığa bulaşmayan, onurlu ve başarılı bir şekilde kimseye boyun eğmeden görevini yürüten bir başkandır. İstihdam, sosyal yardım, sağlık, kültür sanat, sportif faaliyetler, deprem gibi hayati önem taşıyan konularda yapmış olduğu çalışmalarla örnek bir belediye başkanlığı sergilemiştir. Herkesim tarafından dürüst belediye başkanı olarak anılmaktadır. Henüz birinci dönemi olmasına rağmen, yapılan anketlerde %53 ve üzeri oy oranına sahip görünürken, bütün adaylardan açık ara seçimi kazanma şansı en yüksek tek aday olmasına rağmen tekrar aday gösterilmemesini bizim aklımız almıyor, yüreğimizde bu durumu kabul etmiyor. Bu durumun Esenyurt’un hatta İBB’nin de kaybedilmesine neden olacağı gün gibi apaçıktır”

“ESENYURT’UN GELECEĞİNİ TEHLİKEYE ATMAYIN”

“Kemal Deniz Bozkurt’un  aday gösterilmemesi ne yoldaşlık hukukuna ne dostluğa ne de ahlaka sığar. Bu durum bizim karar vericilerin adalet anlayışına olan inancımızı ve güvenimizi sarsmıştır. Bu yanlışın biran önce düzeltilmesi Kemal Deniz Bozkurt un biran önce Esenyurt belediye başkanlığına aday gösterilmesi bizim için tartışmaya açık olmayan bir durumdur. Zira başkanın aday gösterilmemesi gençlerin geleceğinin tehlikeye atılması, Esenyurt’taki huzurun bozulması, Esenyurt’un geleceğinin tehlikeye atılması demektir. Bu bir uyarı mesajıdır, aksi takdirde izlenen süreci kentimizin bileşenleri ve ortak aklı ile paylaşıp, kitlesel bilgilendirmelere başvuracağız” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt İYİ Parti’de toplu istifaÖnceki Haber

Esenyurt İYİ Parti’de toplu istifa

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanlığı adayını kamuoyuna tanıttıSonraki Haber

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanlığı a...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!