esss

İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu! Çalışan maaşlarına yılda 2 kez ücret artışı kararı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu! Çalışan maaşlarına yılda 2 kez ücret artışı kararı
İstanbul'daki AK Partili belediyelerin işçilere yönelik aldığı zam kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İBB, İSKİ, İETT ve iştiraklerinde yılda 2 kez ücret artışı yapma kararı aldıklarını duyurdu. Buna göre çalışanların bir bölümü 2. ücret artışlarını temmuz itibarıyla, bir bölümü de eylülde alacak.

İstanbul'daki belediyelerde çalışanlara yönelik peş peşe zam kararları geliyor. İstanbul'daki AK Partili belediyelerin açıkladığı işçilere yönelik 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere yüzde 80 oranında zam yapılması kararının ardından bir flaş karar da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İmamoğlu, yılda 2 kez ücret artışı yapma kararı alındığını duyurdu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

"YILDA 2 KEZ ÜCRET ARTIŞI"

Ekrem İmamoğlu söz konusu kararı açıkladığı paylaşımında "İBB, İSKİ, İETT ve iştiraklerimizde yüksek enflasyon nedeniyle yılda 2 kez ücret artışı yapma kararı aldık. Çalışanlarımızın bir bölümü 2. ücret artışlarını Temmuz itibarıyla, bir bölümü de Eylül’de alacak. Sendikalarımızla el sıkışarak atacağımız bu adımımız hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DAKİ AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN ZAM KARARI

İstanbul'daki AK Partili belediyelerden işçilere yönelik büyük zam kararı alınmıştı. Alınan zam kararını AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe duyurmuştu. AK Partili Kabaktepe yaptığı açıklamada belediyelerde çalışan işçilere; mağduriyetlerini gidermek amacıyla 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere yüzde 80 oranında zam yapılmasının kararlaştırıldığını açıklamıştı.

Kaynak:Mynet

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fiyatı düşecek ürünlerin listesi belli oldu! Erdoğan'ın 'Fiyatları indirin' uyarısı sonrası gözler oradaÖnceki Haber

Fiyatı düşecek ürünlerin listesi belli o...

Esenyurt’ta iki grup arasında silahlı kavga: 4 yaralıSonraki Haber

Esenyurt’ta iki grup arasında silahlı ka...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!