esss

İSKİ’nin Çatalca hizmet binası açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSKİ’nin Çatalca hizmet binası açıldı
İSKİ’nin Çatalca’da 35 milyon TL’lik yatırımla inşa ettiği yeni hizmet binasının açılışı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

istanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ( İBB) başlattığı “150 Günde 150 Proje” maratonu kapsamında İstanbul’da yapılan yatırımlara hız verildi. Bu kapsamda İSKİ’nin Çatalca’da 35 milyon TL’lik yatırımla inşa ettiği yeni hizmet binasının açılışı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Yaklaşık 75 bin kişiye hizmet verecek yeni İSKİ hizmet binasının açılışı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Açılış programında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un zamanla yarışan bir şehir olduğuna dikkat çekerek, “İstanbul’un söz konusu sorunlarının çözümü için imkânların hızlı bir şekilde kullanılması gerek. İstanbul’u yönetmek, ancak ve ancak yüksek bir enerjiyle mümkündür. Biz, 3 yıldır İstanbul’u yeni bir bakış açısıyla, yeni bir yönetim anlayışıyla ve emin olunuz ki, sizlerden aldığımız o manevi kuvvetle, büyük bir enerjiyle yönettiğimizin altını çizmek isterim. Bütün birimlerimizle daha hızlı iş üretmeye, daha hızlı sonuç almaya odaklandık” diye konuştu.

“İBB’DE YENİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞINA HÂKİM KILDIK”

150 Günde 150 Proje” maratonunun, çalışmalarına örnek olduğunu kaydeden Ekrem İmamoğlu, “Bundan sonraki 150 günlerde de 150 projeleri aşmaya devam edeceğiz. Çünkü artık İBB’de yeni bir yönetim anlayışına hâkim kıldık. Nedir bu? İsraftan uzak, ayrımcılıktan, kayırmacılıktan uzak bir yönetim anlayışı. Herkesin fikrini alan, ‘Ben iktidarım, ne dersem o olur’ değil; akıllı, planlı, hızlı iş yapmak adına ortak akıl masalarını hâkim kılan… Yani Çatalca’ya gelip, ‘Çatalca Belediyesi bizim partiden değildir’ deyip kapısının önünden geçmeyen bir belediye başkanı değil İBB Başkanı, Çatalca’nın sorunlarını gelip, ilk Çatalca’nın belediye başkanıyla konuşan bir büyükşehir belediye başkanı oldu” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta taciz şüphelisine feci dayakÖnceki Haber

Esenyurt’ta taciz şüphelisine feci dayak

28 Suriyeli daha Esenyurt’tan ülkelerine döndüSonraki Haber

28 Suriyeli daha Esenyurt’tan ülkelerine...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!