esss

Kaan Koç, Ardahan’da adeta ezber bozuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaan Koç, Ardahan’da adeta ezber bozuyor
Ak Parti Ardahan Milletvekili 1. Sıra adayı Kaan Koç, aday olduğu günden beri, kapı kapı gezerek adeta ezberleri bozuyor.

Ardahan’ın evladı ünvanını alarak sahaya çıkan, Ak Parti Ardahan Milletvekili adayı Kaan Koç, İlçe, köy ve memleketinin en ücra köşesine giderek çalmadık kapı bırakmıyor. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Koç, vatandaşları projeleri ve yapacakları hakkında bilgilendiriyor.

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan ve tüm Türkiye ile birlikte Ardahanlıların da sonuçlarını merakla beklediği genel seçime sayılı günler kala AK Parti adayları sahada yaptıkları çalışmaları hızlandırdı. AK Parti adaylarının seçim arifesinde Ardahan Merkez basta olmak üzere, İlçeler ve köyler genelinde yaptıkları çalışmalar ile iyi bir atmosfer yakaladıkları ve meclis yolunda oldukları gözlendi.

Sürecin başından beri koordineli bir şekilde ve yoğun çalışan AK Parti Milletvekili Adayları Kaan Koç ile Güven Karakoyun köy ve hane ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, kurum ve kuruluş ziyaretleri yaparak AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan ismini diri tutuyor.

AK Parti Ardahan Milletvekili Adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun seçim çalışmalarını kent merkezinde esnaf ziyareti yaparak sürdürüyor.

KOÇ VE KARAKOYUN’LUYA HER KESİMDEN DESTEK SÖZÜ VERİLİYOR

Yapılan ziyaretlerde Kaan Koç merkez ve ilçelere bağlı köylerde seçmenin karşısına çıkarken, Güven Karakoyun kendi ilçesi Göle’de halkla buluşuyor.  Merkez ve ilçelere bağlı köylerde ilgiyle karşılanan Koç, destek sözü alırken, 2.sıra adayı Karakoyun’un ise gittiği Göle’de topladığı destekler ise gözlerden kaçmadı.

KOÇ: BU MEMLEKETİN AYAZINDA BİRLİKTE ÜŞÜDÜK

Gittiği her yerde 'Memleketin evladı' olarak karşılanan Koç, " Bizler hep birlikte bu şehrin çamurunu çiğnedik, Havasını soluduk, ayazında üşüdük. İnşallah hep birlikte Ardahan halkımızın teveccühünü alarak bu seçimde alnımızın akıyla çıkacağız" dedi.

 Ardahan'da gittiği her bölgede halkın ilgisiyle karşılanan Vekil Adayı Koç, " Her sokağını karış karış bildiğimiz, yağmurunda birlikte ıslandığımız, ayazında birlikte üşüdüğümüz Ardahan için çok çalışacağız. Eli sıkılmamış, derdi dinlenmemiş tek bir hemşerimiz kalmayana dek sahadayız. Hep birlikte kazanacağız çünkü biz hep birlikte Ardahan’ız." diye konuştu.

15 MAYIS’TA KAAN KOÇ’U VEKİL OLARAK GÖNDERECEĞİZ

Birçok kesim tarafından Ardahan’ın evladı olarak nitelendirilen Kaan Koç,  gittiği her yerde bağırlarına basan vatandaşlar, o bu toprakların çocuğu atasını, dedesini tanıyoruz. Kapsını çalacağımız, kendisine ulaşabileceğimiz bir insan, diğer partilerin adayları gibi dışarıdan gelen biri değil. En azından burada yaşayanların derdinden anlayan sıkıntılarını bilen bir insandır. Biz üstümüze düşeni yapacağız 14 Mayıs günü Allahın izni ile Kaan Koç Vekilimizi meclise göndereceğiz sözleri ile destek verdiler.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Muharrem İnce adaylıktan çekildiÖnceki Haber

Muharrem İnce adaylıktan çekildi

Anneler günü kutlama mesajlarıSonraki Haber

Anneler günü kutlama mesajları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!