esss

Regaib Kandili mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Regaib Kandili mesajları
Regaib Kandili mesajı resimli ve resimsiz olmak üzere 2020 yılında da binlerce kişi tarafından farklı platformlar üzerinden paylaşılıyor. İşte kısa Regaib Kandili mesajı örnekleri ve paylaşmak isteyen kişiler için hazırlanmış olan kandil mesajları örnekleri…

Kandil mesajları 2020 Regaib Kandili kapsamında yakınlarının ve İslam aleminin kandilini tebrik etmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla paylaşılıyor. Mesaj paylaşımında bulunmak isteyen kişilerin tercihleri ise genellikle resimli ve kısa mesajlar oluyor.

İşte herkesin paylaşabileceği resimli ve resimsiz mesajlara örnekler…

Ağaçtan dökülen her yaprak duacınız Kur’an-ı Kerim yoldaşınız olsun. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Mübarek aylara selam olsun.. Selam olsun ey Regaip Kandili…

Beş gece vardır ki onlarda yapılan dualar geri dönmez kabul olunur: Recep’in gecesi, Şaban’ın yarısında bulunan gece, cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı geceleri.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e. Hayırlı kandiller..

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Regaip kandilin mübarek olsun.

Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı olsun…

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan Belediyesi Hayvan Pazarı'nı kiralama usulüyle ihaleye çıkaracakÖnceki Haber

Ardahan Belediyesi Hayvan Pazarı'nı kira...

Üç aylar ne zaman başlıyor?Sonraki Haber

Üç aylar ne zaman başlıyor?

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!