esss

Sakarya'daki feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya'daki feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 3 otobüs, 1 TIR, 1 kamyonet ve 2 binek araç olmak üzere toplam 7 aracın karıştığı zincirleme kazada hayatını kaybeden 10 kişiden 9'unun kimlikleri belli oldu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi bir kaza oldu. Sakarya mevkisinde aralarında 7 aracın karıştığı kazada son bilgilere göre 10 kişi öldü, 61 kişi yaralandı.

İlk tespitlere göre otomobilin TIR'a çarpması sonucu ilk kaza gerçekleşti. Vefat edenlerin bir kısmı kazadan sonra araçlardan inen yayalara başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Bölgede bulunan ekipler incelemelerini sürdürürken, kazada 7 gözaltı kararı verildi. 6 sürücü gözaltına alınırken, diğer sürücünün ise yaralı olduğu ve hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

Toplam 7 aracın karıştığı zincirleme kazada ölenlerin isimleri de belirlendi.

Meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerden 2 kişinin Esenyurt Belediyesi otobüsünde bulunan Giresunlu vatandaşlar olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden diğer 2 vatandaşın ise Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Ellek beldesinde ikamet eden avukat ve hemşire olduğu öğrenildi.

Kazada ölenlerin Nihal Yıldız (Kars), Hüseyin Kamil Yıldız (Düziçi), Adem Akyol (Suşehri), Alperen Ayhan (Antalya), Kenan Cin (Görele), Ergin Çınar (Suşehri), Erdoğan Mandal (Görele),Satılmış Furkan Öztürk (Altındağ), Sedat Değirmenci (Bakırköy) olduğu tespit edildi.

Hayatını kaybedenlerden bir erkeğin kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Ayrıca Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılarında kimlikleri de belli oldu. Yaralıların Fatma M., Mahmut M., Emine M., Özkan M., Esma M., Mehmet M., Ayhan M., Muzaffer K., Yılmaz M., Yavuz D., Mertcan Ç., Havva C., Recep C., Hüseyin C., Recep C., Enes Can E., Emir Y., Dürdane Han Kuldaş E., Semiya M. olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Akgün’ün ağabey acısıÖnceki Haber

Başkan Akgün’ün ağabey acısı

2024 Yeni yıl mesajlarıSonraki Haber

2024 Yeni yıl mesajları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!