esss

Samyeli Vakfı Toplu Sünnet Şöleni Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samyeli Vakfı Toplu Sünnet Şöleni Düzenledi
Samyeli Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Bahattin Demir'in ev sahipliğinde Grand Gala Düğün Salonu’nda toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Yüzlerce sünnet olan çocuğun buluştuğu şölende konuşan Bahattin Demir, Samyeli olarak her zaman engellilerin ve engelli ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, “Bundan sonra da daima yanınızda olmaya, derdinizle dertlenmeye ve sizlere derman olmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bahattin Demir, “Vakfımızın en büyük destekçileri olan son Başbakanımız sayın Binali Yıldırım ve ailesine, İş insanı Yakup Ağca ve Mehmet Erkatırcı’ya özel çocuklarımızın Kirvesi olduğu için teşekkür ederiz.  diye konuştu.

Samyeli sizin için var"

Yaşadığı olaylar üzerinden de örnekler veren Bahattin Demir, “Bir annemiz geliyor diyor ki; “Ben on yıldır çocuğuma bir akülü araba alamadım...” Biz o annemize, o annemiz gibilere diyoruz ki “Biz varız. Samyeli var.” Neticede bize başvuran kimseyi geri çevirmedik. Her annemizin yanında olduk. Bizleri seven iş insanları, arkadaşlarmız ve dostlarımızın desteğiyle biz o insanların yanında olduk. İlçemizde 30 bine yakın özel gereksinimli vatandaşımız var. İnanın ki elimizden geleni yapıyoruz ama bu bizim için maddi anlamda yorucu bir süreç. Fakat ne demiştik. Biz sevmek için bu yola çıktık. O insanların kalbini kazanmak için bu yola çıktık. Ve onların kalbini kazanıp, Türkiye'deki herkesin yüreğindeki sevgiyi kazanana kadar yorulduk demeyeceğiz. Samyeli Vakfı bugüne kadar Esenyurt'ta bine yakın akülü sandalyeyi vatandaşlarımıza hediye ettik. Her vatandaşımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"Kamu binalarından yararlanamıyoruz"

Esenyurt'taki mevcut belediye yönetimini de eleştiren Demir, “Bize kamu binalarından yararlandırma izni vermiyorlar. Bizi birileri; “Siz başka Partilisiniz” diye ötekileştirdiği için biz devletimizin kurumlarını kullanamıyoruz. Bugün Esenyurt'ta Grand Gala'dayız. Buranın sahibi değerli dostumuza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"Her çocuk çok değerlidir"

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü de toplantıda yaptığı konuşmada “Bugün burada bizleri bir araya getiren Samyeli Vakfı'na teşekkür ediyorum. Konfüçyus der ki; “Tanrım bana kitap dolu bir dünya çiçek dolu bir bahçe ve çocuk dolu bir ev ver” der. Cenabı Allah evlerimizden çocuklarımızı eksik etmesin. Çocuklar evimizin neşesi, evimizin gururu ve geleceğimizdir. Geleceğimiz onların ellerindedir. Bu yüzden o çocuklarımıza olan sevgi çok değerlidir. Öğretmen bir kardeşiniz olarak çocuk sevgisi hep içimde ve ölene kadar devam edecek. Bu toplantıda söylenen devletin kurumları bize kapılarını açmadı sözlerine çok üzüldüm. Eğer 31 Mart'ta başkanlık makamı bu kardeşinize nasip olursa bilin ki belediyenin kapısı sizlere sonsuza kadar açık olacak, belediyenin imkanları sizlerin hizmetinde olacaktır. Ben de 35 yıldır aranızda bulunan bir kardeşiniz olarak engelli kardeşlerimize söyleyeceklerim vardır. Engelli aileler için günün belirli bir saatlerinde çocuklarını rahatça güvenle bırakabileceği Gündüz Bakımevleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

Çok sayı da özel çocuğun ve ailelerinin katıldığı şölen halay ile son buldu. Ailelerin ve çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta ittifak bozuldu DEM Parti aday çıkardıÖnceki Haber

Esenyurt’ta ittifak bozuldu DEM Parti ad...

Televizyonu satmak isterken dolandırıldı! Streçleyip çaldılar!Sonraki Haber

Televizyonu satmak isterken dolandırıldı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!