esss

SANATSEVER Group iştiraklerine bir yenisini daha ekledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SANATSEVER Group iştiraklerine bir yenisini daha ekledi
Yıllardır Esenyurt’ta sağlık sektöründe hizmet veren SANATSEVER Group işletmecisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever, ESS Biyosidal Haşere Kontrol, Taraftar Kulüp Döner’in yanı sıra bünyesine Ersan Tekstil’i katarak ekonomiye katkı sunmaya devam ediyor.

SANATSEVER Group Geleceğe Güvenimiz Gençlerimize Güvenimizden Gelmektedir Sözü İle Bir Sektörde Daha Faaliyete Başladı. 4 Ay önce açılısını gerçekleştirdiği gıda sektöründeki markası TARAFTAR KULÜP DÖNER markasında Franchise vermeye devam ederken, ardından ERSAN TEKSTİL markası ile tekstil sektöründe de faaliyetine şubat ayı itibarı başladı.

SANATSEVER Group ‘’Geleceğe Güvenimiz Gençlerimize Güvenimizden Gelmektedir’’ sloganıyla Bir Sektörde Daha Faaliyete Başladı.

4 Ay önce açılışını gerçekleştirdiği gıda sektöründeki TARAFTAR KULÜP DÖNER markasında Franchise vermeye başladı ve ardından ERSAN TEKSTİL markası ile tekstil sektöründe de faaliyetine şubat ayı itibarı başladı.

SANATSEVER Group Şirketleri içerisinde faaliyette bulunan markaları; ESS Biyosidal Haşere Kontrol, Taraftar Kulüp Döner, Ersan Tekstil, Her markanın faaliyetinde kalitenin ve hijyenin bulunması ön planda tutulduğu gözlemlendi.

Bu hizmetleri gerçekleştirirken, istihdamda geleceğe güvenimiz, gençlerimize güvenimizden gelmektedir sözleri ile genç arkadaşlar ile yol almayı tercih ettiklerini ve bir eğitmen gibi birer birer bilgi ve daha önceden sahip oldukları tecrübelerini aşılamaktadırlar.

Merkezi Esenyurt’ta bulunan SANATSEVER Group Türkiye geneli arz ve talepler dâhilinde tüm Avrupa Standartlarında Hizmetlerini gerçekleştirdiği Markaların özelliklerini şu şekilde anlattı.

HALK SAĞLIĞINDA İDDİALIYIZ

SANATSEVER Group  Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever,  yaptığı açıklamada, 2014 yılında ilk tecrübeli markamız olan ESS Biyosidal Services, Türkiye geneli de 81 ilde HACCP, BRC FOOD ve AİB Standartlarında Halk sağlığı alanında iddialı olarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz ve memnuniyeti üst seviyede tutmaktayız.

TARAFTAR KULÜP DÖNER HİJYENİK STANDARLARDA HİZMET VERİYOR

2022 son çeyreğinde Sn Ergin COŞKUN ile birlikte TARAFTAR KULÜP DÖNER Markasını faaliyete aldık ve üretimden tüketime tüm hijyen standartlarını önceden bir önceki markamız altında bireysel olarak aldığımız resmi belgeli eğitimler ve saha tecrübelerimizi birleştirdik ve gıda güvenliğini sağlayarak markamızı hayata geçirdik.

TEKSTİL SEKTÖRÜNE ERSAN MARKASI İLE GİRİŞ YAPTIK

2023 ilk aylarında tekstil sektöründe faaliyeti gerçekleştirme kararını Ergin COŞKUN,  ile birlikte aldık ve ERSAN TEKSTİL olarak faaliyete aldık.

Bu sektörde Sn Ergin COŞKUN’UN 25 yıllık tecrübesi vardır. Her ne kadar bende belli bir kuşağın yaşadığı tecrübeyi 1990’lı yıllarda yaşamış olsam da o yaşlarda kalmıştır.

 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Akgün: “Türkiye’de imar barışına tabi tutulmuş ne kadar bina varsa tahliye edilmelidir”Önceki Haber

Başkan Akgün: “Türkiye’de imar barışına...

Seyhan Kahraman ölümünün birinci yıl dönümünde anıldıSonraki Haber

Seyhan Kahraman ölümünün birinci yıl dö...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!