Mihrican Deniz

Mihrican Deniz

Mail: kenthaberr@gmail.com

KAİ'yi haritandan silin hepimiz rahatlayalım!

KAİ'yi haritandan silin hepimiz rahatlayalım!

2019 yılında ilçemiz Esenyurt’ta başlayan değişim ile birlikte bölgede görev yapan bürokratlara yönelik adeta cadı avı başlatılarak görevden birer birer alınmaktadır.

İlk olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün mazeretsiz biçimde görevden alınması, akabinde başka bir bürokratın görevden el çektirilmesi ve son olarak da Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tuncay Karahan’a yapılan operasyon ile birlikte Kars – Ardahan- Iğdır’ın hiç mi sahibi yok? dedirtti.

Mevzuyu kısaca anlatmak gerekirse; 14 Mayıs seçimlerinin sabahında Dr. Tuncay Karahan’a görevden alındığı tebliğ edildi. Ancak derneklerin yoğun baskısıyla birlikte göreve iadesi yapıldı. Sonrası daha da ironik. 28 Mayıs seçimlerinin haftası gelmeden yine bir yazı ‘Görevden alındınız.’

Adeta Tuncay Hoca’ya ‘Tavşan kaç tazıya tut’ oyunu oynandı.

Bundan birkaç yıl öncesine kadar Esenyurt Devlet Hastanesi televizyonlarda ana haberlerde, gazetelerin manşetlerindeydi. Kötü bir imajı vardı. Ancak, son süreçte hastane ile ilgili bu tip haberlerin olmadığını görüyoruz. Hastanenin imajının düzeldiğini kimse inkâr edemez.

SORU 1- Bölgedeki siyasi irade bu işin neresinde?

SORU 2- Esenyurt Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş, Plan Bütçe Komisyon Başkanı Meclis üyesi Togay Çoban, Meclis üyeleri Aytaç Özer, Duygu Koç Şimdi, Cemalletin Solmaz siz ne iş yaparsınız?

SORU 3- İlçe Yöneticileri Av. Ender Aslan, Erdoğan Akan ve ismini yazamadığım diğer yöneticiler ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Harika Yıldırım Öztürk ya siz? 

SORU 4- AK Parti’de iki dönemdir Milletvekilliği yapan Sayın Şamil Ayrım hemşerilerinize kıyım yapılıyor görmüyor musunuz?

Sevgili hemşerilerim!

Genel seçim bitti. Önümüzde yerel seçim var. Gördüğüm kadarıyla hepinizin büyük büyük siyasi hedefleri var. Ancak yaşanan bunca durumdan mütevellit tüm hemşerilerinizin ve sivil toplum kuruluşlarının tepkisini çektiniz. Merak ediyorum, siz kimin kapısını çalacaksınız. Ne zaman bir hemşerinize sahip çıktınız.

Peki, şimdi sıra kimde ya da kimlerde, bu işi daha da ileri götürüp amir, şef, memur’a kadar indirgeyecek misiniz?

Buradan size bir öneri de bulunmak istiyorum. Kars – Ardahan – Iğdır’ı bana kalırsa haritadan silin. Böylelikle sizde rahatlamış olursunuz bizde!

NE DE OLSA SAHİPSİZ BİR MİLLETİZ!

Facebook Yorum

Yorum Yazın