esss

Av. Sıraç Susuz AK Parti’den Belediye Başkan A. Adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Av. Sıraç Susuz AK Parti’den Belediye Başkan A. Adaylığını açıkladı
AK Parti Esenyurt İlçe Yöneticisi ve Kızılay Esenyurt Şubesi Başkanvekili Av. Sıraç Susuz, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçim öncesi AK Parti'den Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Susuz, “Ben Esenyurt'ta yaşayan biriyim. Yıllardır ekmeğimi burada kazandım. Esenyurt'a bir vefa borcum var ve şimdi o vefa borcunu ödemek için yola çıkmış bulunuyorum” dedi.

Siyasete lise yıllarında Milli Gençlik Vakfı'nda başlayan AK Parti Esenyurt İlçe Yöneticisi Av. Sıraç Susuz, Kıymetli başkanlarım değerli ailem ve arkadaşlarım;

Öncelikli olarak sizlerle Türkiye Yüzyılı hedeflerine dair omuz omuza mücadele etmekten mutluluk duyduğumu bilmemizi isterim.

Bu memlekete hizmet etmek için, Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmek için vermiş olduğunuz mücadele ve bu uğurdaki çalışmalarınız için, ilçe başkanımız Sn. Harun Özer başkanıma İl yönetim kurulu üyemiz Tarkan Burçak Uygun’a kadın kolları başkanımız Harika Öztürk hanımefendiye, gençlik kolları başkanımız Erhan Akdoğana ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kardeşiniz Sıraç Susuz, olarak bu kutlu davada niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır düsturu ile Ak Partimizin Esenyurt Belediye Başkanlığına Aday adaylığımı sizlere teşkilat mensuplarımıza aileme ve tüm arkadaşlarıma ilan etmekten gurur duyuyorum.

Bizler zaferden değil seferden sorumluyuz kıymetli başkanlarım. Sizlerinde bu kardeşinizin çıkmış olduğu yolda her daim destekçi olduğunuzu bilmek yükümü hafifletiyor ve bana güç veriyor.

İnanıyorum ki diğer aday adayı başkanlarımız da Esenyurtumuza Ak parti belediyeciliğinin farkını hissettirecek kadar başarılı ve değerli kişilerdir. Bizler dava adamlarıyız, sorumluluk almaktan korkmayız.

Bu kardeşiniz ne olursa olsun Allah'ın hükmü ne ise bunu bilerek ve bunu aklından çıkarmayacak sizlerin inancını güvenini boşa çıkarmayacak şekilde bu dava için mücadele edecektir.

Üstadın dediği gibi

Gayemiz şahıs değil, şahısta tecelli eden davâ...

Yolda olanın istikameti niyetine göre verilir...

Rabbim istikametten ayırmasın bizleri.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'de aday adaylık başvuru süreci başladıÖnceki Haber

CHP'de aday adaylık başvuru süreci başla...

Esenyurt'ta bir kişi 9 metre yükseklikten su kanalına düştüSonraki Haber

Esenyurt'ta bir kişi 9 metre yükseklikte...

Haber Yorumları

  • Yusuf özyurt22-11-2023 13:05

    Kardeşim mevlam yolunu acık eylesin.. hizmet i ehli insanlar yapmalı..

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!