esss

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara görevi devraldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara görevi devraldı
Avcılar'da CHP listesinden seçimi kazanan Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara (33) mazbatasını aldıktan sonra görevi eski Başkan Turan Hançerli'den devraldı. Çaykara, "Hangi partiye oy verdiğine bakmadan eşit hizmet götüreceğimiz 5 yılımız olacak" dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Avcılar'da en çok oyu alarak Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, bugün İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı. Ardından Kaymakam Kemal İnan ile görüşen Başkan Çaykara, Avcılar Belediyesi önünde kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

"HANGİ PARTİYE OY VERDİĞİNE BAKMADAN EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİMİZ 5 YILIMIZ OLACAK"

Burada konuşma yapan Utku Caner Çaykara, "Önümüzdeki 5 yıl parti ayrımı yapmadan insanlarımızı ötekileştirmeden; herkese bir evlat, bir kardeş, ağabey gibi olacağız. 5 yıl hizmet edeceğiz, Bunun adı yeni bir sayfadır. Türkiye için yeni bir vizyondur. Artık bu milletin gençliğine söz vermedir. İnşallah sizlere mahcup olmayacağız. 5 yıl boyunca Avcılar için kıymetli çalışma yapmış ve bundan sonra da omuz omuza çalışacağımız, demokrasi, bayrak yarışında omuz veren Hançerli'ye teşekkür ediyorum. Oy vermeye giden bizi destekleyen desteklemeyen 300 bini aşkın Avcılarlı vatandaşımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Hangi partiye oy verdiğine bakmadan eşit hizmet götüreceğimiz 5 yılımız olacak. Uzun bir yoldan geliyorum. Gençlik kollarında yetişmiş, İstanbul ve Türkiye'nin her yerinde mücadele etmiş biri olarak bugün böylesine ağır bir görevin sorumluluğunu hissediyorum. Rehavete, kibre kapılmak yok, 'ben yaptım oldu, olacak' asla olmayacak" ifadelerini kullandı.

Çaykara, konuşmasının ardından görev süresi tamamlanan Başkan Turan Hançerli'den başkanlık mühür ve mühür beratını aldı. Hançerli, Çaykara'nın, 450 bin nüfuslu Avcılar'a çok iyi hizmet vereceğine inandığını belirterek, "5 yılda çok kıymetli işler yaptık. Elbette daha yapılacak hizmetler var. CHP'nin eşitlik ve demokratik hizmet anlayışı ile hizmet edeceksiniz. Avcılar ve İstanbul ittifakının başarısı ile daha güzel günlerimiz olacak" dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sigaraya Dev zam!Önceki Haber

Sigaraya Dev zam!

Başkan Hasan Akgün 7’nci kez büyük rekora imza attıSonraki Haber

Başkan Hasan Akgün 7’nci kez büyük rekor...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!