esss

Başkan Bozdağ, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları’nda yer aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bozdağ, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları’nda yer aldı
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Genel Merkez Kadın Kolları Kongresi’nde birçok önemli isimlerin olduğu listede 27. Dönemde 3. Bölge milletvekili adayı, İstanbul Ak Parti İl Kadın Kolları yardımcısı aynı zamanda Büyükçekmece İlçe Başkanlığı yapmış olan başarılı işkadını ve siyasetçi Hatice Bozdağ’da MKYK üyeliğine seçildi.

Uzun yıllardır siyaset ve iş dünyasında başarılı birçok projelerde imzası olan Hatice Bozdağ,  2014 yılları arasında 2 dönem Büyükçekmece ana kademe İlçe yönetimde bulundu. 2014-2016 yılları arasında Büyükçekmece ana kademe İlçe Başkanlığı görevine getirildi. 2016-2018 yılında İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı ve Arge Birim Başkanlığı olarak bir dönem görev yaptı.

2018 Genel Seçimlerinde İstanbul 3 Bölge Milletvekili adayı oldu.  Bölgedeki tanınırlığının yanında, geçmişte görev aldığı alanlarda da başarılarıyla tanınan biri, Üniversite mezunu,  Bankacılık sektöründe 12 yıl yönetici oldu. TMSF'de görev aldı,  Hatice Bozdağ,    2006'dan bu yana AK Parti saflarında çalışmış geçmişin siyasetçi algısından uzak, şeffaf, açık ve katılımcı bir siyasetçi olarak tanınıyor.  Partisinin her kademesinde görev alan Başkan Bozdağ, Ankara’da gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Merkez Kadın Kolları seçiminde Genel merkez kadın kolları listene girerek bundan sonraki siyasi çalışmalarını Ankara ve İstanbul’da yapacak.

Konu hakkında açıklama yapan Bozdağ; Ak Parti Genel merkez 6.olağan kadın kollarımızın kongresine katılım sağladım. Sayın Cumhurbaşkanımızın Onayı ile MKYK üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Genel merkez kadın kolları Başkanımız Düzce milletvekili sayın Ayşe Keşir,  başkanıma çok teşekkür ediyorum.2023 hedeflerine ulaşmak İçin hep birlikte #Durmakyokyoladevam diyerek #İnandığımızYoldayürüyeceğiz . Gerek sosyal medyadan gerekse telefon ve mesajlar ile arayan tüm teşkilat mensubu kardeşlerime ve tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Renklerin Dayanışma Derneği'ne Murat Aydemir aday olduÖnceki Haber

Renklerin Dayanışma Derneği'ne Murat Ayd...

Esenyurt'ta otomobilin dükkâna daldığı anlarSonraki Haber

Esenyurt'ta otomobilin dükkâna daldığı a...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!