esss

Karakaş, ’AK Parti’nin bayrağını Esenyurt Belediyesinin önüne dikeceğiz’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karakaş, ’AK Parti’nin bayrağını Esenyurt Belediyesinin önüne dikeceğiz’
AK Parti Esenyurt’ta başvuru yapan isimler arasında en dikkat çekici isimlerden birisi de Gazanfer Karakaş oldu. Karakaş 31 Mart yerel seçimleri için oldu kaç iddialı konuştu. ‘Vatandaşımızda bu sayede karşı tarafı da gördü ve denedi. Şimdi ise; bizi gördüğü her yerde neredesiniz dediler. Karşı tarafa verdikleri oy’dan dolayı hayıflanıyorlar. Bu da bize gösteriyor ki; 31 Martta AK Parti bayrağını tekrar Esenyurt Belediyesine dikeceğiz’ ifadelerini kullandı.

2014 yılından bu yana aktif siyasettin içerisinde bulunan Gazanfer Karakaş, meclis üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı akabinde 2019 yılında ise, tekrar meclis üyeliği ve AK Parti gurup başkan vekilliği yapan Karakaş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı dosyasını İlçe Başkanı Harun Özer’e teslim etti.

Karakaş, ‘Halkımız aradaki farkı gördü’

Gazanfer Karakaş ve Harun Özer karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulundular. Karakaş, ziyarette kısa bir değerlendirmede de bulunan Karakaş, ‘Öncelikle yaklaşan yerel seçimler Ülkemize ve yaşadığımız ilçemiz Esenyurt’a hayırlı olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi, 2019 seçimleri sonrasında Belediye’yi teslim ederken yaşadığımız durumlar hepimizin malumdur. Tüm bu yaşanan olumsuzluklara rağmen,Esenyurt’lu hemşerilerimiz AK Parti belediyeciliğinin ve mevcut yönetim arasındaki farkları da görme fırsatını yakaladı. Belki de bizimde bunları da görmemiz gerekiyordu. Biz de muhalefet tarafında da bulunarak atladığımız durumları görme şansımız oldu. Vatandaşımızda bu sayede karşı tarafı da gördü ve denedi. Şimdi ise; bizi gördüğü her yerde neredesiniz dediler. Karşı tarafa verdikleri oy’dan dolayı hayıflanıyorlar. İnşallah rabbim bize yeniden birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti bayrağını tekrar Esenyurt Belediyesine dikmeyi nasip eder. Belediye Başkan aday adayları noktasında şunu söylemem gerekiyor. Bu kadar başvurunun olmasını bereket olarak görüyorum. Demek ki, ilgi alaka ve teveccüh var.Ve bu kadar aday adayımız oluşuyor. Umudun olmadığı, ışığın görülmediği yerde hiç kimse başvuru yapmaz. İnşallah el birliği ile yeniden burada AK Parti belediyeciliğini kazandıracağız’ ifadelerini kullandı.

Karakaş sözlerine adaylık verilecek kişinin dışarıdan gelmemesi gerektiğine de dikkat çekti. ‘Özellikle vatandaşlarımızın bu konuda ciddi bir talebi var. Dışarıdan aday gelmesin isteniyor. İnşallah içimizden biri aday olur. Bizlerde el birliği içerisinde AK Partinin bayrağını dikeriz. Bu konuda sizlerden destek ve katkı bekliyoruz‘ dedi.

Özer, ‘Alternatifimiz yok Esenyurt’u el birliği ile kazanacağız’

İlçe Başkanı Harun Özer ise konuşmasında; ‘Öncelikle yaklaşan yerel seçimlerin partimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 20 yakın müracaatımız bulunuyor. Bu da bizim partimizin zenginliğini gösteriyor. Bu kadar başvurunun olması bize Esenyurt’u kazanacağımızı gösteriyor. Vatandaşımızın ilgisinin olması da Esenyurt’ta AK Parti’li bir belediye başkanın oturacağının kanıtıdır. 2019 seçimlerinden ders çıkarttık. Bizim kazanmaktan başka bir seçeneğimiz yoktur. Tüm aday olan arkadaşlarımıza şunu söylüyorum. Kim aday olursa diğer adaylar onun etrafında toplanacağız ve tekrar Esenyurt’ta AK Parti Belediyeciliğiyle Esenyurt’luları buluşturacağız’ dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu yol üniversiteye giderÖnceki Haber

Bu yol üniversiteye gider

İşte Esenyurt’ta CHP’den başvuru yapacak aday adaylarıSonraki Haber

İşte Esenyurt’ta CHP’den başvuru yapacak...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!