esss

2 malzemeli doğal karışımla beyaz saçlara veda edin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2 malzemeli doğal karışımla beyaz saçlara veda edin
Beyaz saçlar kadın erkek fark etmeksizin her yaş grubunun kâbusu haline geldi. Tek tek çıkmaya başlayan saç telleri ilk başlarda dikkat çekmese de sonrasında göze batar hale geliyor. Kimyasal içeren saç boyalarına sürekli para verip üzerine saçlarını yıpratmak istemeyenler farklı yöntemler arıyor. Sadece iki malzemeyle yapabileceğiniz mükemmel karışımla beyaz saçlara veda edebilirsiniz.

Beyaz saçlar çıkmak için yaş beklemiyor. Eskiden yaşı ilerlemiş insanlarda daha sık görülürlen şimdi ise her yaş grubundan insanlarda görünüyor. Kısaca Kimisi 18'inde, kimisi 40'ında beyaz saç telleriyle tanışıyor.

Bazen genetik bazen de dış etkenlerle görülebilen beyaz saçlar kadın ve erkeklerin rahatsız olduğu konular arasında. Toplumda yaşlanmanın belirtisi olarak algılanan beyaz saçlar, boyansa dahi inatla çıkmaya devam ediyor.

BEYAZ SAÇLARA DOĞAL ÇÖZÜM

Peki beyaz saçlara doğal bir çözüm var mı? Beyaz saç tellerinden nasıl kurtulabiliriz? İşte bu noktada karşımıza doğanın iki mucizesi çıkıyor: Hindistan cevizi yağı ve limon.

Hindistan cevizi yağı son yıllarda saç bakımında oldukça tercih ediliyor. Bu doğal, tropikal harikası, saçın ve saç derisini besleyen ve koruyan E vitamini ve yağ asitleri ile doludur.

Hindistan cevizi yağı, saç köklerinin içindeki sebumun temizlenmesine yardımcı olur, bu da saçınızın genel olarak daha sağlıklı görünmesini sağlar.

Saç derisine uygulanan limon ise öte yandan kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olarak, saç derisine oksijen gitmesine yardımcı olur. Böylelikle saç dökülmesini önleyerek, saçlarınızın gürleşmesine yardımcı olur. Peki beyaz saçlar için Hindistan cevizi yağı ve limonu nasıl kullanmalıyız?

 

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI LİMON KÜRÜ TARİFİ

Hindistan cevizi yağı ve limon suyu kürünü saçınızı boyadıktan sonra uygulamanız gerekiyor böylece saç beyazlarınızın oluşması normalden daha uzun sürecektir.

Bu karışımı haftada 2 kez uygulamanız yeterli olacaktır.

MALZEMELER

2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı

1 yemek kaşığı limon suyu

HAZIRLANIŞI

Malzemeleri bir kapta karıştırın ve saç boyası uygular gibi saçınıza uygulayın. Karışımı saç diplerinden başlayarak saç uçlarına doğru masaj yaprak yedirin. Kürü uyguladıktan sonra 30 dakika boyunca bekleyin ardından saçınızı durulayın.

Kaynak:Mynet

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Bozkurt, ‘’Bıraktığınız Enkaz Yirmi Yılda Temizlenmez!’’Önceki Haber

Başkan Bozkurt, ‘’Bıraktığınız Enkaz Yir...

Başkan Karatay: Ölen insanın üzerinden siyaset yapmayınSonraki Haber

Başkan Karatay: Ölen insanın üzerinden s...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!