esss

Anadolu Mimarlık Bölge İşadamlarını iftarda buluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Mimarlık Bölge İşadamlarını iftarda buluşturdu
Birçok iş kolunu bünyesinde bulunduran ve kurulduğu günden bu yana önemli başarılara imza atan Anadolu Mimarlık ve Msf Yapı, geleneksel hale getirdiği iftar programını gerçekleştirdi.

Kaya Ramada Otel’de 11 Haziran Pazartesi akşamı düzenlenen iftar programına yaklaşık 600 davetli katıldı. Yoğun katılımın olduğu yemekte Semazen gösterisi yanı sıra Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve hep birlikte dualar edil. Akşam ezanının okunması ile programa katılan konuklar oruçlarını açtı. iftar sonrası Ev sahibi Fırat Keskeç masa masa dolaşarak dosları ile hasbihal etti.

Siyasi ve işadamları bir aradaydı

Kaya Ramada Otel’de düzenlenen Anadolu Mimarlık ve Mühendislik iftar programına, Esenyurt Ak Parti Meclis Grup Başkanı Mustafa Akboğ, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Eren Kaya, Esenyurt Ak Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Keskeç ve Sebur Soğanlı, yanı sıra STK temsilcileri, işadamları, basın mensupları katılım gösterdi.

Serkan Kılıç’tan Teşekkür

İftar davetinin açılış konuşmasını, Anadolu Mimarlık ortaklarından Serkan Kılıç yaptı. Kılıç; Ramazan ayı münasebetiyle geleneksel hale getirmiş  olduğumuz iftar yemeğine hoş geldiniz.

Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Kuruluşundan bugüne kadar şirketimize göstermiş olduğunuz teveccüh güven ve işbirliği için teşekkür ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bunun devamını diliyoruz. Her zaman yanımızda olan siz değerli dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Akboğa; Müteahhit Kardeşlerimin Yanında oldum

Ardından söz alan Esenyurt Ak Parti Meclis Grup Başkanı Mustafa Akboğ, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Akboğa Esenyurt’ta İnşaat üzerine dönen zorluklardan bahsetti, İmar’dan sorumlu başkan yardımcısı olduğu dönemde elinden geldiği kadar Müteahhitlere ve ev sahiplerine yardımcı olmaya çalıştığını kimsenin mağdur olmaması içinse gerekli konjektör neyse  uyguladıklarını söyledi. Bugün bu iftar sofrasında bizleri bir araya getiren Anadolu Mimarlık sahipleri genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum dedi.

HABER: HAKAN AZAR / ESENYURTHABERLERİ.COM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAI Platformu Şehitler için Lokma DöktüÖnceki Haber

KAI Platformu Şehitler için Lokma Döktü

Beylikdüzü'nde İbadethaneler Bayramda TertemizSonraki Haber

Beylikdüzü'nde İbadethaneler Bayramda Te...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!