esss

Ardahan Kültür Evi Geleneği Sürdürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Kültür Evi Geleneği Sürdürdü
Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar programı düzenleyen Ardahan Kültürevi, yapılan spor müsabakaları sonrası destek veren İşadamlarına ve STK temsilcilerine plaket verdi.

Geleneksel iftar davetinde konuşan Ardahan Kültür Evi  Başkanı Çiftçi;

 "Sorunlarımızı bir araya gelerek çözmeliyiz"

Geleneksel iftar davetinde konuşan Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi; "Ardahan Kültür Evi olarak siyasilerimizi bir araya getirip, sorunlarımızı ve problemlerimizi çözmenin daha doğru olacağı kanısındayız" dedi.

Ardahan Kültür Evi tarafından dernek merkezinde düzenlenen iftar yemeğine; Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kars Dernek Başkanı Ender Aslan, Iğdır Dernek Başkanı Ali Sakar, Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş, AK Parti Meclis Üyeleri Togay Çoban, Cemalettin Solmaz, Aytaç Özer, CHP Meclis Üyesi Dilek Şimşir, Ardahan Kültür Evi yöneticileri ve derneğe katkı sağlayan iş adamları katıldı.

‘’Destek sunan herkese teşekkür ederim’’

Açılan iftarın ardından açılış konuşmasını Dernek Başkanı Efrail Çifçi yaptı. Başkan Çifçi: ‘’Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizi bu yıl da devam ettiriyoruz. Bizler dernek olarak Ramazan öncesinde de seçim döneminden önce de siyasilerimizi bir araya getirip sorunlarımızı ve problemlerimizi çözmenin doğru olacağı kanısındayız. O yüzden düzenlediğimiz iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Bu akşam burada olmamızın diğer bir nedeni, derneğimizin imar barışından faydalanarak yerinin alınmasında bizlere katkı sağlayan iş adamlarımızı da bu sayede teşekkür plaketlerini kendilerine takdim etmek istedik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.’’  dedi.

‘’Ardahan, Kars, Iğdır bizleri gururlandırmıştır’’

Başkan Çifçi’nin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ise iftar yemeğini düzenleyen herkese teşekkür etti. Başkan Bozkurt: ‘’Ardahan, Kars, Iğdır beni onurlandırmıştır. Başkan seçilmemde de en büyük katkıyı hemşerilerim verdi. Bunun farkındayım. Kemal Deniz Bozkurt için verilmiş bir destek değil. Kars, Ardahan, Iğdır’ın tutum ve davranışları, siyaset erbabı kişilerin siyaset yapmalarına katkı sunmuştur. Şimdi artık işlerimize bakacağız. Ben üzerime düşen görevi yerine getireceğim ve sizler de destek olacaksınız’’ açıklamasında bulundu.

Plaket takdim edildi

İftarın ardından Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a, İl Dernekler Birliği’nin düzenlemiş olduğu ve Ardahan Kültür Evi’nin de şampiyon olduğu futbol turnuvasına Esenyurt Belediyesi olarak gösterdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Akabinde Ardahan Kültür Evi’ne imar barışından faydalanarak yerinin yasallaşmasına katkı sağlayan iş insanlarına plaketleri takdim edildi. İş adamı Hakan Yılmaz’a plaketini Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi Aytaç Özer takdim etti. Esenyurt CHP Meclis Üyesi Dilek Şimşir tarafından Togay Çoban’a plaketi takdim edildi. İş adamı Doğan Gökçe’nin plaketini oğlu Ömer Gökçe Esenyurt Kars Kültür Evi Başkanı Ender Aslan’dan aldı. İş adamı Göksel Irmak plaketini Iğdır Dernek Başkanı Ali Sakar’dan, Ardahan Kültür Evi Başkan Yardımcısı ve iş adamı İmdat Tatar plaketini Esenyurt AK Parti Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş’tan aldı. İş kadını Tülay Üstündağ plaketini Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi Cemalettin Solmaz’dan aldı.

Daha sonra Dernek Başkanı Efrail Çifçi’nin makam odasında bir araya gelen Ardahanlılar, gecenin geç saatlerine kadar istişare toplantısı yapılarak birliktelik mesajı verdiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta Jandarma ile uyuşturucu satıcıları arasında çatışmaÖnceki Haber

Esenyurt'ta Jandarma ile uyuşturucu satı...

Işık ailesinin acı günüSonraki Haber

Işık ailesinin acı günü

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!